Werkwijze – voor jouw evenement

Voorafgaand aan het evenement bespreek ik altijd jouw wensen en mijn mogelijkheden bij een fotoreportage. Het is prettig om van te voren af te spreken en het programma door te nemen (voor zover de onderdelen al zijn ingevuld) en te bespreken wat voor soort foto’s je wel en niet wilt hebben. Ook neem ik een paar demo albums mee zodat je kunt kijken of je hierin interesse hebt. Digitale foto’s bekijk je na afloop niet zo snel, maar een fotoalbum pak je geregeld uit de kast. Ik gebruik hiervoor de albums van Fotobister (zit in Delft aan de Voldersgracht) en Konpoli. Dit zijn betaalbare, eenvoudige albums van goede kwaliteit.

Na het kennismakingsgesprek stel ik een offerte op en stuur deze per mail naar je toe. Als je akkoord bent, ontvang ik graag vlak voor het evenement aanvullende informatie. Ook zal ik het programma met je doornemen om te kijken of er nog dingen zijn gewijzigd.

Werkwijze – na jouw evenement

Je ontvangt ongeveer drie weken na het evenement een link waar je de foto’s in hoge resolutie kunt downloaden. Het aantal foto’s zal afhangen van het aantal programmaonderdelen. Neem als richtlijn circa 50 foto’s per programmaonderdeel. Ik bewerk de foto’s na en lever ze in hoge resolutie aan in .jpg formaat. Als evenementfotograaf hou ik van natuurlijke foto’s. Ik fotograaf hoe de dingen zijn en laat dat terugkomen in de uiteindelijke foto’s. Het resultaat van deze fotografiestijl vind je in mijn portfolio.

Naast de evenementreportage in hoge resolutie, krijg je ook een link met alle foto’s in lage resolutie die je kunt delen met familie, vrienden, buurtbewoners of collega’s. Zo kunnen zij het evenement nog eens rustig herbeleven. Ook leuk natuurlijk voor diegenen die er op de dag zelf helaas niet bij konden zijn.

Meer weten?

Ik licht mijn werkwijze evenementfotografie graag verder toe in een kennismakingsgesprek. Dan kunnen we meteen kijken of ik op jouw evenement beschikbaar ben.