Bruiloft

Bruidsfotograaf Delft: trouwalbum Michel en Stefan

In de kerstvakantie mocht ik het trouwalbum van Michel en Stefan afleveren. Wat vind ik het toch leuk om als bruidsfotograaf hun bruiloft te hebben gefotografeerd, ze blij te hebben gemaakt met hun bruiloftreportage en als afsluiting hun een tastbare herinnering te hebben gebracht.

bruidsfotografie: trouwalbum in bewaardoos

Tot nu toe had ik trouwalbums met de afmeting 25×25 cm laten maken bij Konpoli. Het trouwalbum van Michel en Stefan is dan ook extra speciaal in de uitvoering 30×30 cm met extra spreads. Het voelt zwaar, groot en luxe. Je trouwt ook niet elke dag dus het trouwalbum mag er ook best zijn. Ik ben dan ook helemaal om! Als hij in je boekenkast past, ga dan vooral voor een maatje meer.

Hun silhouetten op de voorzijde steken mooi af bij de door hun gekozen kunstleer kleur groen. De binnenzijde is bekleed met antraciet linnen dat goed samengaat met het groen en de stoerheid van hun coverfoto doorzet. In de bewaardoos zit een lint bevestigt waardoor je het album makkelijk uit de bewaardoos kan tillen. Zo blijft je trouwalbum zonder beschadigingen. Een trouwalbum kan eigenlijk ook niet zonder bewaardoos. Het geeft je trouwalbum net dat beetje extra, en daarnaast blijft hij natuurlijk mooi en netjes.

Trouwalbums

Wil meer weten over de trouwalbums die ik lever? Kijk dan op mijn pagina over trouwalbums.

bruidsfotografie: trouwalbum in bewaardoosbruidsfotografie: trouwalbum in bewaardoosbruidsfotografie: trouwalbum kunstleer groenbruidsfotografie: trouwalbum ingebondenbruidsfotografie: trouwalbum dikte bladzijden

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *