stijlvolle newbornreportage
newborn / kraamreportage

Stijlvolle newbornreportage in Schiedam

Hoera! Er is een babymeisje geboren! Haar papa en mama waren al dolblij met hun zoon, maar wat een mooi geschenk dat zij ook ter wereld is gekomen. Het liefst kom ik in de eerste maand bij de ouders langs voor de lifestyle newbornshoot, maar je moet je ook wel goed genoeg voelen. Een baby krijgen is natuurlijk niet niks. En daarom reed ik een paar weekjes later dan gepland naar Schiedam. Zo kon het hele gezin ervan genieten.

En wat zag iedereen er mooi uit. Mama had erg haar best gedaan met alle outfits. Zo werd deze fotoshoot een stijlvolle newbornreportage. En daar word ik blij van. Sowieso ben ik dol op de kleuren die zij had uitgekozen.

Het babymeisje vond het prima op het grote bed van papa en mama. De sprei was ook lekker zacht. Maar het was wel een beetje alleen, dus warme knuffels van papa en mama waren ook welkom. En haar grote broer was supertrots en wilde graag met haar alleen op de foto. Zo lief!

Lief meisje, ik wens je een mooi leven in deze wondere wereld. Geniet van alle warmte om je heen en ontdek. Ik hoop dat je mag opgroeien tot een mooie en wijze vrouw.

stijlvolle newbornreportage met mama
stijlvolle newbornreportage in Schiedam

Willen jullie ook een stijlvolle newbornreportage?

Verwachten jullie binnenkort een kindje en willen je ook zo’n mooie herinnering van de eerste weken van jullie nieuwe wonder? Ik kom graag bij jullie thuis langs voor stijlvolle newbornreportage. Neem contact met me op voor de mogelijkheden. Wie weet word ik jullie newbornfotograaf in Delft, Schiedam, Den Haag of omgeving. Tot ziens!