newbornshoot fotograaf delft
newborn / kraamreportage

Newborn fotograaf Delft: Baby F

Alle baby’s zijn klein en lief, maar dit ventje was toch wel echt een schatje. De foto’s van deze newbornshoot spreken voor zich.

Soms is een newbornshoot net een cadeautje. Zo ook deze fotoshoot. Op het grote bed van mama en papa kon hij heerlijk slapen. Dat ligt zo lekker zacht. Van al die aandacht merkte hij niets. Hij vond het ook heerlijk om met mama te knuffelen. Dat is zo lekker vertrouwd en warm. ‘Ik doe mijn oogjes nog niet open, want dat ik later nog vaak genoeg. Ik blijf liever in dromenland.’ 

Dit kleine ventje heeft zeker mijn hart gestolen. Lieve F: Blijf maar lekker dromen en ik hoop dat de wereld je veel moois zal brengen.

baby newbornshoot babyvoetjes newborn kleine vingertje baby

Wil je ook een newborn reportage?

Verwacht je binnenkort een kindje en wil je ook zo’n mooie herinnering van de eerste weken van jullie nieuwe geluk? Voor newborn fotografie in Delft of omgeving ben je bij mij bij het goede adres. Neem contact met me op voor de mogelijkheden. Ik maak graag een afspraak!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *