newborn fotograaf Delft babyhandjes
newborn / kraamreportage

Newborn fotograaf Delft: baby Muriël

Onlangs mocht ik als newborn fotograaf Delft bij dit lieve meisje langskomen om haar en haar papa, mama en grote zus te fotograferen. Beneden lag ze heerlijk te slapen in de box toen ik binnenkwam. Gelukkig sliep ze bij mama op schoot lekker verder. Na wat foto’s van het hele gezin op de bank, kwam de poes ook even kijken. Hij hoort er tenslotte ook bij. De poes is zelfs al helemaal gewend aan baby Muriël. Na een warm slaapje bij mama was het tijd voor een schone luier. En ze had flink haar best gedaan, zoals alleen kleine baby’s kunnen. Gelukkig lag er al een reservebroek klaar.
In de slaapkamer wilde Muriël maar heel even op het grote bed liggen zelf liggen. Het was haar te koud en dus mocht ze snel weer bij mama en papa in de armen. Daar was het veel fijner. Zo fijn dat ze er uiteindelijk van in slaap viel waardoor we nog wat foto’s konden maken.

Lieve Muriël: geniet van al dat moois om je heen en dat je als je iets ouder bent fijn met je grote zus kunt spelen.

newborn fotograaf Delft baby en mama

newborn reportage Delft verschonen

newborn Delft baby

newborn reportage Delft baby

fotoreportage Delft baby

fotoreportage Delft baby

newborn reportage Delft baby

newborn fotograaf Delft baby

fotograaf baby handjes

fotoreportage Delft baby

Wil je graag een lifestyle newbornreportage van je kindje?

Verwacht je binnenkort een kindje en wil je ook zo’n mooie herinnering van de eerste weken van jullie nieuwe geluk? Voor een lifestyle newborn fotograaf Delft of omgeving ben je bij mij bij het goede adres. Neem contact met me op voor de mogelijkheden. Ik maak graag een afspraak!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *