newbornshoot fotograaf delft

Lifestyle newborn fotografie: een tastbare herinnering van jullie pasgeboren baby

Worden jullie binnenkort papa en mama van een lieve meisje of mannetje? Gefeliciteerd! Ouderschap is heerlijk. Er zijn zoveel mooie momenten om van te genieten! Als lifestyle newborn fotograaf leg ik de eerste herinnering graag voor jullie vast.

In de eerste drie weken wordt een pasgeboren baby ‘newborn’ genoemd. Baby’s slapen nog veel en krullen zich heerlijk op zoals bij mama in de buik. En als ze slapen zie je af en toe een glimlach rond hun kleine mond verschijnen. Dit is het perfecte moment om jullie kindje te fotograferen. Als lifestyle newborn fotograaf hou ik van natuurlijke fotoreportages waarbij ik zo min mogelijk regisseer. Ik hou van echtheid. Dit type fotografie wordt ookwel kraamreportage genoemd. Ik maak newborn reportage altijd bij de ouders thuis. Zo herinner jullie je jaren later nog hoe het was om jullie pasgeboren baby te voeden, te verschonen en te knuffelen. 

Natuurlijk is jullie baby het middelpunt van de newborn reportage. De lieve voetjes, het neusje, de mooie ogen en / of het slaperige gaapje. Het maakt de fotoreportage af. Ik gebruik geen ‘props’ in de fotoshoot. Je ziet bij mij geen haarbandjes of mutsjes. Newborns zijn al mooi van zichzelf.

lifestyle newborn fotograaf Delft kraamreportage

Ben je op zoek naar een lifestyle newborn fotograaf?

Worden jullie binnenkort papa of mama? En willen jullie de eerste weken van jullie nieuwe wonder vastleggen? Op mijn website kun jullie lezen hoe ik te werk ga en wat mijn tarieven zijn. Heb ik jullie interesse gewekt en willen jullie mij boeken als lifestyle newborn fotograaf? Ik maak graag een afspraak met jullie om de mogelijkheden te bespreken. Als jullie de uitgerekende datum weten, kunnen we de kraamreportage alvast reserveren.

baby in bad newborn fotograaf

Portfolio kraamreportages

Hieronder vinden jullie mijn portfolio met schattige pasgeboren baby’s en hun trotse mama’s en papa’s. Aanvullende foto’s van kraamreportages kunnen jullie op mijn blog vinden. Veel kijkplezier!