newborn fotograaf delft baby
newborn / kraamreportage

Newborn fotograaf Delft: baby L

Als je net papa en mama bent geworden, staat je wereld op zijn kop. Alles is nieuw en je kent nog niet alle geluidjes van jullie baby. Wanneer heeft ze honger of krampjes of gepoept? En ’s nachts wil ze natuurlijk ook worden gevoed. Een beetje bijslapen overdag is dan geen overbodige luxe.

Toen ik aan het eind van de ochtend bij deze kersverse ouders langs ging om hun lieve meisje te fotograferen, waren ze nog niet helemaal klaar. Maar dat geeft niet, zo krijg je een goed beeld van hoe de eerste weken na de geboorte eruit zien. Baby L kreeg net de fles zodat ik haar tevreden met een vol buikje kon fotograferen. Op het grote bed kon ze lekker naar buiten kijken, maar knuffelen met papa of mama was toch ook wel erg fijn. En spelen met de touwtjes van papa’s trui. Na het drinken volgde uiteindelijk een schone luier waarna ze weer tevreden uit haar ogen keek. Beneden in de woonkamer was het lekker warm, zeker met een dekentje in de box. Hier kon ze ook weer lekker naar buiten kijken. Wat zal daar toch allemaal te beleven zijn?

Lieve L: blijf lekker van de knuffels van papa en mama genieten en ontdek de wereld. Laat het leven je toelachen.

newborn fotograaf Delft

newborn fotograaf Delft fles

baby fotoshoot Delft

baby fotoshoot Delft

newborn fotograaf Delft

newborn reportage Delft

newborn reportage Delft

newborn reportage Delft

baby fotograaf Delft

baby fotograaf Delft

baby foto Delft

babykamer fotograaf Delft

newborn reportage Delft

baby fotograaf Delft

baby fotograaf Delft

Ben je op zoek naar newborn fotograaf Delft?

Verwacht je binnenkort een kindje en wil je ook zo’n mooie herinnering van de eerste weken van jullie nieuwe geluk? Voor een lifestyle newborn fotoreportage in Delft of omgeving ben je bij mij bij het goede adres. Ik kom graag langs om jullie wonder te bewonderen en vast te leggen. Neem contact met me op voor de mogelijkheden. Ik maak graag een afspraak!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *