lifestyle newbornshoot baby
newborn / kraamreportage

Lifestyle newbornshoot Oud-Beijerland: mooi wonder

Als ik op pad mag voor een lifestyle newbornshoot heb ik altijd vlinders in mijn buik. Ik ben dol op baby’s. Wist je dat alle baby’s zachtjes zuchten in hun slaap? Het doet me denken aan de tijd dat mijn kinderen net geboren waren. Ik vind dat zo schattig.

Helemaal blij van binnen ging ik op pad naar Oud-Beijerland. En deze lifestyle newbornshoot was extra bijzonder. Na de geboorte ontving ik een smsje van de kersverse mama. Dolblij waren ze met de geboorte van kleine meid, maar ze hadden ook ander nieuws. Hun mooie wonder bleek het syndroom van down te hebben. Dat moet je toch eerst laten bezinken.

Dit meisje was in een warm huis gekomen met een liefdevolle papa en mama. Heerlijk knuffelen met papa en mama en genieten van hun aandacht. Dat is zo fijn. En wat was ze al sterk, want ze kon goed de fles drinken. Knap hoor! Maar van drinken word je wel moe en dan vallen de oogjes dicht. Lekker slapen op het grote bed van papa en mama. Zo konden we haar mooie haren bewonderen en genieten van haar uitdrukkingen. Baby’s oefenen namelijk in hun slaap. Dat is altijd zo leuk om te zien.

Haar babykamer was met zorg voorbereid. Het was een plaatje met een schitterende boom. Hier zou ik ook wel wakker willen worden.

Lief meisje, ik hoop dat je samen met je papa en mama en al je andere dierbaren mag genieten van de wereld. Jij maakt het leven mooi.

lifestyle newbornshoot babykamer
lifestyle newbornshoot baby verschonen
lifestyle newbornshoot baby flesje
lifestyle newbornshoot babykamer
lifestyle newbornshoot babykamer
lifestyle newbornshoot baby
lifestyle newbornshoot baby met papa
lifestyle newbornshoot babyneusje
lifestyle newbornshoot baby
lifestyle newbornshoot babyhand
lifestyle newbornshoot baby
lifestyle newbornshoot baby
lifestyle newbornshoot baby met papa en mama
lifestyle newbornshoot baby met papa en mama
lifestyle newbornshoot baby met mama
lifestyle newbornshoot geboortekaartje
lifestyle newbornshoot baby

Interesse in een lifestyle newbornshoot?

Verwachten jullie binnenkort een kindje en willen je ook zo’n mooie herinnering van de eerste weken van jullie nieuwe wonder? Ik kom graag bij jullie thuis langs voor lifestyle newbornshoot. Neem contact met me op voor de mogelijkheden. Tot ziens!