lifestyle newbornfotografie bodegraven baby
Geen categorie, newborn / kraamreportage

Lifestyle newbornshoot Bodegraven: warm welkom

Onlangs was ik in Bodegraven voor een lifestyle newbornshoot. Ze hadden al een dochter en nu waren ze opnieuw papa en mama geworden van een zoon. Ik vind het altijd gezellig als er broers of zussen bij zijn. Kleine kinderen vinden het altijd interessant als ik langs kom en in het begin vaak een beetje spannend. Hun dochter vond de camera zeer interessant en het liefst was de hele tijd naast mij gebleven. Want op het schermpje kun je de foto’s bekijken.

Bij mijn komst lag de baby nog heerlijk te slapen in zijn wieg, maar vieze luiers moeten natuurlijk verschoond worden. En hij kon er wat van. Het eerste setje kleren heeft hij maar heel even aangehad. En voordat ik weg ging, had hij alweer een hele luier vol geplast. Inclusief de broek van grote zus. Maar met een lachje zijn we dat zo weer vergeten.

Tijdens de borstvoeding heb ik de babykamer bewonderd, want dat was een plaatje. Je kunt zien dat er uren werk in is gaan zitten en dat er met liefde gewerkt is. Al die autootjes op de muur, zo leuk!

De baby bepaalt het ritme van de fotoshoot. Zo hebben we knuffelfoto’s met papa en mama afgewisseld met foto’s van hem alleen op het grote bed. Soms hebben kleintjes behoefte aan de warmte en de geluiden van mama en papa. En dat is helemaal niet erg, want bij hen is het fijn. Ook kijk ik hoe de oudere kinderen zijn. Als ze rustig zijn, kunnen we mooie groepsfoto’s maken. Soms zijn de kinderen wat drukker en maken we aan het begin en aan het eind van de fotoshoot een groepsfoto. Bij deze fotoshoot was het fijn dat papa met grote zus beneden kon spelen zodat ik alle tijd en rust had voor mama en de baby.

Lief mannetje, wat je ben door een warm gezin ontvangen. Dat je maar mag opgroeien tot een sterk persoon. Het geluk zit in de grote en kleine dingen. Geniet van het leven.

Interesse in een lifestyle newbornshoot Bodegraven?

Verwachten jullie binnenkort een kindje en willen jullie ook zo’n mooie herinnering van de eerste weken van jullie nieuwe wonder? Zijn jullie op zoek naar lifestyle newbornfotograaf Bodegraven? Neem contact met me op voor de mogelijkheden. Ik kom graag bij jullie thuis langs!