newbornreportage_baby_lifestyle
newborn / kraamreportage

Lifestyle newbornreportage: baby H

In juli mocht ik van een lief klein meisje een lifestyle newbornreportage maken. Wat had ze schattige babyvoetjes!

Tien kleine teentjes en tien kleine vingertjes. Zachte haartjes en een snoezig neusje. Als je kleintje slaapt kun je genieten van al die lieve glimlachjes. Daarom hou ik zo van het maken van een lifestyle newbornreportage. Dan kan ik de kleine schatten met hun mooie momenten vastleggen. Want wat worden ze snel groot!

Dit meisje vond het heerlijk om met papa en mama te knuffelen. De warmte maakt je slaperig en helpt tegen de krampjes. Het leven van een pasgeboren baby is best pittig. Gelukkig hielp de de speen ook tegen de krampjes. Lekker sabbelen en wegdromen. Je papa, mama en grote broer zijn dolgelukkig dat je er bent. Geniet en ontdek, kleine meid!

kraamreportage baby newborn fotografielifestyle newbornreportage baby kraamreportage fotograafkraamreportage baby newborn fotograafkraamreportage baby newborn fotografiekraamreportage baby newborn fotograaflifestyle newbornreportage baby kraamreportage fotograafkraamreportage baby newborn fotograaf

Wil je graag een lifestyle newbornreportage van je kindje?

Verwacht je binnenkort een kindje en wil je ook zo’n mooie herinnering van de eerste weken van jullie nieuwe geluk? Voor een lifestyle newborn fotograaf in Delft of omgeving ben je bij mij bij het goede adres. Neem contact met me op voor de mogelijkheden. Ik maak graag een afspraak!