newbornfotografie Delft
newborn / kraamreportage

Lifestyle newbornfotografie in Delft

Afgelopen zomer mocht ik dit lieve meisje fotograferen. Tijdens de zwangerschap hadden haar ouders niet echt stil gestaan om op zoek te gaan naar lifestyle newbornfotografie in Delft. Maar toen hun wonder twee weken oud was leek, het hen toch best leuk. Gelukkig had ik nog een plekje vrij en kon ik ze blij maken. De zomer kende veel warme dagen dus ook onze eerste afspraak hebben we een paar dagen verzet. Een fotoshoot bij ruim 30 graden wordt niemand blij van.

Toen ik aankwam had het meisje net haar buikje volgedronken en was ze helemaal slaperig geworden. Ze vond het helemaal niet erg op het grote bed. Ideaal om een paar mooie foto’s van haar te maken. Ook in papa’s en mama’s armen lag ze heel tevreden. Wat een lief en tevreden meisje. Toen ik wegging, kreeg ze toch een beetje honger en kon ze bij haar mama drinken. Zo leuk om ook haar ogen te hebben mogen zien.

Lief meisje, ik wens dat je onbezorgd bij je liefdevolle ouders mag opgroeien en dat het leven jou toelacht.

Interesse in lifestyle newbornfotografie in Delft?

Verwachten jullie binnenkort een kindje en willen je ook zo’n mooie herinnering van de eerste weken van jullie nieuwe wonder? Ik kom graag bij jullie thuis langs voor lifestyle newbornreportage. Wonen jullie in Delft of omstreken? Super! Nemen contact met me op voor de mogelijkheden?

Wist je dat je bij mij ook een cadeaubon kunt kopen? Ken je iemand die zwanger is en het leuk zou vinden om een lifestyle newbornshoot cadeau te krijgen? Neem dan contact met me op.