kiekeboe doet de baby
Geen categorie, newborn / kraamreportage

Lifestyle newbornfotograaf in Utrecht

Ik reed ’s ochtends van huis om dit pasgeboren meisje te bewonderen. Ik was deze keer newbornfotograaf in Utrecht. Wat was ze een schatje.

Na negen maanden mag je eindelijk jouw kindje in je armen nemen. Jullie wonder is geboren. Zo ook bij dit liefdevolle stel dat de gelukkige ouders werden van dit meisje. Lekker knuffelen in de armen van mama en papa. Natuurlijk kreeg ze ook honger en kon ze lekker drinken bij mama. En ik vind het zo fijn om te zien dat ze samen ouder waren. Papa was al bedreven in het verschonen van haar luier.

Weet jij waar ik blij van word? Van mooi babykamers. Zelf had ik daar helaas de tijd en energie niet voor. Misschien dat ik het des te leuker vind als ik zo’n mooie babykamer inloop. De babykamer van dit meisje vond ik ook erg bijzonder. Haar ouders hadden een mooie kleur groen gebruikt met pandaberen. Heb je de details gezien? Kijk bijvoorbeeld naar het aankleedkussen. Helemaal in stijl.

Dit lieve meisje wens ik al het goeds van de wereld. Ik hoop dat je mag opgroeien tot een wijze, vrolijke en zelfstandige vrouw.

baby bij papa
babyvoetjes
baby gaapt
babyvoetjes door newbornfotograaf in utrecht
schattige baby in utrecht
babyhaartjes door newbornfotograaf in utrecht
wat een wonder is deze baby
lifestyle newbornfotograaf in utrecht
lifestyle newbornreportage
wat is mijn baby mooi
schattige babykamer
baby verschonen door papa
kiekeboe doet de baby

Zoeken jullie een lifestyle newbornfotgraaf in Utrecht?

Verwachten jullie binnenkort een kindje en willen je ook zo’n mooie herinnering van de eerste weken van jullie nieuwe wonder? Ik kom graag bij jullie thuis langs voor lifestyle newbornshoot. Neem contact met me op voor de mogelijkheden. Wie weet word ik jullie newbornfotograaf in Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Delft of omgeving.