lifestyle newborn workshop fotograaf
newborn / kraamreportage

Lifestyle newborn workshop bij Eline Visscher

Afgelopen najaar volgde ik de lifestyle newborn workshop bij Eline Visscher. Deze workshop past precies bij mijn stijl van lifestyle newborn fotografie (ook wel kraamreportage genoemd). Ik ging enthousiast op pad en ik kwam nog enthousiaster weer thuis. 

In de ochtend kwamen we bijeen om ondergedompeld te worden met alle ins en outs van het vak lifestyle newborn fotograaf. Eline vertelde op een ontspannen manier hoe je de beste en mooiste foto’s kunt maken, hoe je grote broers en zussen kunt fotograferen en hoe je de ouders kunt verrassen.

Na een heerlijke lunch gingen we op pad om het pasgeboren meisje Vieve te fotograferen. Wat was zij toch een lief meisje. En haar grote zussen vonden het maar wat interessant dat er zoveel fotografen op bezoek waren. Eline liet steeds een paar fotomogelijkheden zien waarna er tijd was voor ons om ook foto’s te maken. En dat leverde hele mooie beelden op. Het was heerlijk om te doen en de lifestyle newborn workshop gaf me echt een boost om met dit type fotografie verder te gaan.

Mama en papa van Vieve: dank jullie wel voor jullie gastvrijheid. Dat jullie maar veel mooie momenten met jullie meisjes mogen beleven!

lifestyle newborn workshop baby vieve lifestyle newborn workshop baby vieve lifestyle newborn workshop mama met baby lifestyle newborn workshop eline visscher lifestyle newborn fotograaf babybed met haas lifestyle newborn workshop eline visscher lifestyle newborn workshop knuffelen met mama lifestyle newborn fotograaf de kinderen op bed lifestyle newborn workshop gezinsfoto lifestyle newborn fotograaf lachende papa lifestyle newborn fotograaf papa en baby lifestyle newborn fotograaf papa met baby vieve lifestyle newborn fotograaf babykamer lifestyle newborn workshop babykamer lifestyle newborn fotograaf baby vieve met papa lifestyle newborn workshop baby vieve lifestyle newborn workshop baby vieve op bed

Ben je op zoek naar een lifestyle newborn fotograaf?

Verwacht je binnenkort een kindje en wil je ook zo’n mooie herinnering van de eerste weken van jullie nieuwe geluk? Voor een lifestyle newborn fotograaf in Delft of omgeving ben je bij mij bij het goede adres. Neem contact met me op voor de mogelijkheden voor zo’n lieve kraamreportage. Ik maak graag een afspraak!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *