lifestyle newborn fotografie delft uitgelicht
newborn / kraamreportage

Lifestyle newborn fotografie Delft: heerlijk knus

Lifestyle newborn fotografie Delft – Afgelopen zomer ging ik bij baby Hidde op bezoek. Dat was best een uitdaging voor mij, want het was één van de warmste dagen van het jaar. We hadden al om negen uur ’s ochtends afgesproken en toen vielen de mussen al bijna van het dak. Maar het was wel heerlijk warm voor de baby. De hele shoot kon hij lekker in zijn rompertje blijven zonder het koud te krijgen. Zo kon ik zijn babyvoetjes goed fotograferen. Daar ben ik dol op.

Bij aankomst zat iedereen ontspannen aan de ontbijttafel. Het kleine ventje zat in de wipper en was al helemaal onderdeel van het gezin. Grote broer was ook al hem gewend. Na het ontbijt gingen we naar boven om foto’s te maken en grote broer vond het maar wat interessant. Hij was een echt fotomodel en wilde dolgraag op de foto. Superfijn als kinderen zich ontspannen voelen voor de camera. Natuurlijk mocht hij ook af en toe naar het resultaat op mijn schermpje kijken. Daarna gingen hij en zijn papa naar beneden zodat ik foto’s van de baby en zijn mama kon maken. Lekker drinken bij mama, een schone luier en heerlijk knus bij mama zijn. Wat is het prille leven toch fijn. Lekker lachen naar mijn lieve mama.

Wist je dat baby’s niet alleen van hun mama houden, maar ook van hun papa? Daarom vind het ik zo leuk als papa’s ook bij de newborn reportage zijn. Voor mij is de reportage pas echt compleet als het hele gezin op de foto staat. En vandaag kon ik ook een mooie foto van trotse papa en het kleine ventje maken. De band is zo bijzonder.

Lieve Hidde, wordt maar een groot en sterk persoon. En tot die tijd mag je heerlijk knus bij papa, mama en je grote broer zijn.

lifestyle newborn fotografie Delft lachende baby

lifestyle newborn fotografie Delft knuffelen

lifestyle newborn fotografie Delft mama en baby

lifestyle newborn fotografie Delft verschonen

lifestyle newborn fotografie Delft baby

lifestyle newborn fotografie Delft babyvoetjes

lifestyle newborn fotografie Delft baby

lifestyle newborn fotografie Delft babyvoetjes

lifestyle newborn fotografie Delft grote broer

lifestyle newborn fotografie Delft papa en baby

Past lifestyle newborn fotografie Delft bij jullie?

Verwacht jullie binnenkort een kindje en willen je ook zo’n mooie herinnering van de eerste weken van jullie nieuwe wonder? Ik kom graag bij jullie thuis langs voor het maken van een lifestyle newborn fotoreportage. Neem contact met me op voor de mogelijkheden. Tot snel!