newborn delft fotografie lifestyle baby bad
newborn / kraamreportage

Lifestyle newborn fotograaf Delft: baby J

Onlangs was ik op bezoek bij baby J en zijn papa en mama. Als lifestyle newborn fotograaf kon ik lekker aan de slag. Wat een mooi mannetje is hij en wat houdt hij alles al goed in de gaten. 

Waar houden pasgeboren baby’s van? Lekker warm knuffelen bij mama en papa. En als je maagje leeg is, wil je graag wat drinken. En bij drinken hoort natuurlijk ook een volle luier. En dan is het ook wel fijn om af en toe te badderen zodat je daarna weer zo lekker ruikt. Mijn newborn bezoek bij baby J had alle ingrediënten in huis. Slapen had hij niet zo veel zin in, want er gebeurt zoveel om je heen en dat wil je natuurlijk allemaal wel meemaken. Met grote kijkers naar het raam kijken en natuurlijk naar papa en mama. Ik vind het altijd zo mooi om te zien.

Lieve J: geniet van de warmte en liefde van je ouders en dat je nieuwsgierigheid je ver in deze wereld zal brengen.

bij mama op bed newborn fotograaf mama en baby newborn fotografie newborn bij mama babykamer fotograaf babybed newborn reportage gapende baby fotograaf baby is wakker newborn fotograaf voetjes baby kijkt naar papa lifestyle newborn baby in bad newborn fotograaf knuffelen bij mama lifestyle fotografie baby bij papa lifestyle newborn fotografie

Ben je op zoek naar een lifestyle newborn fotograaf?

Verwacht je binnenkort een kindje en wil je ook zo’n mooie herinnering van de eerste weken van jullie nieuwe geluk? Voor newborn fotografie in Delft of omgeving ben je bij mij bij het goede adres. Neem contact met me op voor de mogelijkheden. Ik maak graag een afspraak!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *