newbornreportage baby lifestyle delft
newborn / kraamreportage

Lifestyle fotograaf newborn Delft: baby H

Onlangs mocht ik als lifestyle fotograaf newborn een zeer nieuwsgierige baby fotograferen. Hoe moe hij ook was maakte hem niets uit. Hij wilde alles meemaken totdat hij uiteindelijk in de draagdoek bij mama in slaap viel.

Toen ik aanbelde had kleine H al honger en was eigenlijk toe aan een slaapje. Maar nadat hij zijn buikje vol had gedronken vond hij de aandacht veel te interessant om in slaap te vallen. Dus kon hij lekker bij mama knuffelen op het grote bed in in zijn eigen kamertje. En we wilden heel graag nog een paar foto’s van hem alleen maken, maar daar had hij niet zoveel zin in. Dus probeerde mama hem in slaap te wiegen op het grote bed, terwijl ik zijn wiegje, kleertjes en knuffels in de andere kamer ging fotograferen. En net toen we dachten dat hij toch echt naar dromenland was vertrokken, gingen de oogjes weer open en staarde hij weer nieuwsgierig in het rond. Poes kwam ook even buurten en voor het eerst sinds de geboorte van kleine H was er harmonie. Poes vond het niet erg dat mama met baby H op schoot zat en lag lekker naast hen op bed te spinnen. Alsof baby H dit aanvoelde, vond hij het prima om ook op het bed te liggen en kon ik allemaal foto’s van hem maken. Zijn kleine teentjes, zijn tien vingertjes en zijn mooie ogen.

Lieve H: geniet nog maar fijn van de warmte van mama. De grote wondere wereld buiten kan nog wel even op je wachten.

lifestyle fotograaf newborn Delft baby kijkt in licht lifestyle fotograaf newborn Delft mama en baby lifestyle fotoreportage newborn Delft baby op schoot lifestyle fotograaf newborn Delft gaap lifestyle fotoreportage newborn Delft babykamer lifestyle fotoreportage newborn Delft babykamer lifestyle fotoreportage newborn Delft babykamer lifestyle fotograaf newborn Delft knuffelen met mama lifestyle fotoreportage newborn Delft babyvoetjes lifestyle fotoreportage newborn Delft baby op bed lifestyle fotograaf newborn Delft baby op bed

Ben je op zoek naar een lifestyle fotograaf newborn?

Verwacht je binnenkort een kindje en wil je ook zo’n mooie herinnering van de eerste weken van jullie nieuwe geluk? Voor een lifestyle fotograaf newborn in Delft of omgeving ben je bij mij bij het goede adres. Neem contact met me op voor de mogelijkheden. Ik maak graag een afspraak!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *