kraamreportage den haag flesje
newborn / kraamreportage

Kraamreportage in koninklijk Den Haag

Wat ben ik toch dol op mijn fotowerk en kraamreportages. Ik kom de liefste, schattigste en mooiste baby’s tegen. Zo was ik begin dit jaar bij dit schattige mannetje in koninklijk Den Haag. Ik keek er extra naar uit, omdat ik ook zijn grote broer heb mogen fotograferen toen hij net zo’n schattig mannetje was. Ik kan hier echt uren naar kijken. Wat jij? Een lief klein neusje, schattige vingertjes en die mooie onderzoekende blik. En wat was het leuk om te zien dat grote broer als zo groot was gegroeid. Uiteraard mogen ze samen op de foto. En ze vonden het ook helemaal niet eng. En wat vinden alle kinderen leuk? Stoeien! Dus terwijl je broertje de fles krijgt, mag je lekker stoeien met mama. Voor de foto’s van de alleen de baby gingen papa en grote broer naar beneden. Zo was het rustig genoeg en was mama in de buurt voor knuffels en warmte. Hij was een echt model en liet zich zonder moeite fotograferen. Al is al dat modellenwerk topsport en daar word je moe van. Gaap.

Ik vond het super leuk om van dit mooie gezin twee kraamreportages te mogen maken. Als het aan mij ligt, kom ik over een paar jaar nog een keer langs. Haha, maar dat heb ik natuurlijk niet in de hand. In ieder geval wens ik papa, mama, grote broer en lieve kleine broer heel veel geluk en plezier samen. Op een mooie toekomst!

newbornshoot baby
kraamreportage
kraamreportage gezinsportret
broers
gaapje
babyvoetjes
baby
lifestyle newbornshoot baby
lifestyle newbornshoot
kraamreportage
kraamreportage
huilende baby
verschonen
kraamreportage

Interesse in een kraamreportage?

Verwachten jullie binnenkort een kindje en willen je ook zo’n mooie herinnering van de eerste weken van jullie nieuwe wonder? Ik kom graag bij jullie thuis langs voor kraamreportage. Wonen jullie in Delft of omstreken? Super! Nemen contact met me op voor de mogelijkheden? Tot ziens!