Naast digitale bruidsreportages lever ik ook trouwalbums. Foto’s zet je op je computer en die bekijk je niet zo vaak. Een trouwalbum zet je daarentegen in de kast en pak je er nog eens makkelijk bij. Ook leuk natuurlijk om naar familie en vrienden mee te nemen om jullie mooie dag te laten zien en herinneringen op te halen.
Ik lever mooie en veelzijdige trouwalbums via Konpoli. Dit zijn voordelige albums met een goede kwaliteit. Een basis trouwalbum met fotobladen is al mogelijk vanaf € 110,- exclusief arbeidsuren. Willen jullie meer weten? Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden. Van beide opties heb ik een demo-album dat ik graag tijdens een kennismakingsgesprek wil laten zien. 

Luxe trouwalbum

Voor het luxe trouwalbum kunnen jullie kiezen uit meerdere kleuren linnen en kunstleer. Dit album is leverbaar in de maten 25×25 cm / 30×30 cm en 35×35 cm. Voor de voorzijde hebben jullie de mogelijkheid om deze neutraal te houden, een foto erin te laten zetten of embossing (jullie namen in reliëf) toe te passen. Het album bestaat uit fotobladen van 1 mm dik. Het album lever ik standaard met 30 bladzijden, maar het is mogelijk om meer spreads toe te voegen.
Bij dit trouwalbum kunnen jullie ook een bewaardoos te bestellen. Deze is helemaal zelf te ontwerpen met dezelfde kleuren linnen en kunstleer. Ook is hier embossing mogelijk.

Samenstelling trouwalbum

Nadat jullie de digitale bruidsreportage van mij hebben ontvangen, maak ik een concept trouwalbum op basis van de door jullie gekozen afmetingen en aantal bladzijden. Dit album stuur ik jullie toe zodat jullie kunnen kijken of alle mooie momenten er goed in verbeeld staan en of al jullie dierbaren een mooi plekje in het album hebben gekregen. Aanpassingen zijn uiteraard mogelijk. Daarna laat ik het album maken. Wonen jullie in Delft, dan breng ik het album persoonlijk bij jullie langs. Buiten Delft, spreek ik graag in de binnenstad van Delft af om jullie het trouwalbum te overhandigen.