Bruiloft

Bruidsfotografie Delft: historische bruiloft

Wat is het toch bijzonder om door een bekende gevraagd te worden voor zijn historische bruiloft. In mei mocht ik deze bruiloft in het historische centrum van Delft vastleggen.

bruidsreportage_delft_05

Het bruidspaar woont in de historische binnenstad waardoor de dag begon in een mooi gerestaureerd pand langs één van de vele grachten. Wat een toplocatie met zoveel sfeer! Het bruidspaar maakte zich los van elkaar klaar zodat ze elkaar daarna konden bewonderen. Al moest de bruid nog wel even boven wachten tot alle familie was gearriveerd. Daarna was het tijd om van de heerlijke zelfgemaakte taarten te genieten. Terwijl de gasten zich vermaakten, ging ik met het bruidspaar wat foto’s maken. Ik hou van het Delftse straatbeeld met zijn bruggen, markante gevels en bomenrijen. En wat was het bruidspaar stijlvol gekleed waardoor het plaatje compleet was. Het bruidspaar vertrok vervolgens met de Triumph naar het Stadhuis. Daar stonden alle gasten hen op te wachten. De ceremonie was extra bijzonder, omdat er een kleine getuige in de buik van de bruid meeluisterde.

Na de ceremonie was er vrolijke muziek met hapjes en dorstlessers bij Plan B. De zon scheen volop en het was er heerlijk vertoeven. Wat een geluk dat Plan B ook ijsjes verkoopt; dat vonden de kinderen helemaal niet erg. De gezelligheid werd voortgezet bij restaurant Le Vieux Jean. Ik bleef nog heel even om twee speeches mee te luisteren en daarna zat het erop voor mij. Het gezelschap heeft nog kunnen genieten van de heerlijke culinaire gerechten die Le Vieux Jean serveert.

bruidsfotografie_delft_01 bruidsfotografie_delft_02 bruidsfotografie_delft_03 historische_bruiloft_delft_04 bruidsreportage_delft_05 historische_bruiloft_delft_06 bruidsreportage_delft_07 bruidsfotografie_delft_08 bruidsfotografie_delft_09 historische_bruiloft_delft_10 bruidsfotograaf_delft_11 historische bruiloft delft

Ga je binnenkort ook trouwen? Heb je een historische bruiloft of juist een moderne? Voor bruidsfotografie in Delft of omgeving ben je bij mij bij het goede adres. Neem contact met me op voor de mogelijkheden. Ik maak graag een afspraak!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *