Evenement

Evenementfotografie: Varend Corso Westland 2011

Sinds 1998 wordt er in het Westland ieder jaar het Varend Corso georganiseerd. Het Varend Corso bestaat uit een stoet van boten die thematisch met bloemen zijn versierd.

evenementfotografie: rode gladiolen op Varend Corso

In de beginjaren deden met name bedrijven mee, maar tegenwoordig zie je ook boten van verenigingen en dorpskernen. Ze varen door de wateren van het Westland om zo het publiek te vermaken en om gekozen te worden tot de best bloemversierde boot.

In 2011 was ’theater op het water’ het thema van het Varend Corso Westland, wat goed te zien is op de foto’s. De foto’s heb ik genomen bij de Kolk wat het keerpunt van de optocht was.

evenementfotografie: gele bloemen op Varend Corso evenementfotografie: Venetie op Varend Corso evenementfotografie: de Kolk op Varend Corso evenementfotografie: alium op Varend Corso evenementfotografie: blauwe bloemen op Varend Corso evenementfotografie: zeenimf en ballerinas op Varend Corso evenementfotografie: zangboot op Varend Corso evenementfotografie: heksenketel op Varend Corso evenementfotografie: zang en dans op Varend Corso

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *