Evenement

Evenementfotografie: RPS toertocht 2014

De afgelopen jaren heeft RPS advies- en ingenieursbureau met succes een toertocht georganiseerd waar werknemers, klanten en kennissen aan deel mogen nemen. Dit jaar was ik mee als evenementfotograaf.

evenementfotografie: RPS toertocht 2014

De toertocht van 2014 begon in Geffen in het clubhuis van de voetbalvereniging Nooit Gedacht. Er stond warme koffie en lekkere appeltaart voor ruim 80 sportieve mannen en vrouwen klaar. Na een openingswoord van de commercieel directeur Stef van Remmen en de organisator Cees van de Zande was het tijd voor de zes pelotons om de fiets te pakken, een groepsfoto te laten nemen en te vertrekken.

De route telde ruim 150 km en was een mooie tocht door het groene Brabantse landschap. De eerste stop werd gemaakt in de sfeervolle wielrenners uitspanning De Rustende Jager. Hierna volgde een tocht door het zuidelijk deel van de Drunense duinen. De lunch werd geserveerd in de RPS vestiging in Breda. Hierbij mocht het krachtvoer ‘pasta’ natuurlijk niet ontbreken. In de middag fietsen de wielrenners door het noordelijke deel van Drunense Duinen en namen ze een pitstop bij het meer de IJzeren man. Bij terugkomst in Geffen stond het bier koud en na een korte speech van de directie kon men aanvallen op de bbq.

Het was een geslaagde toertocht en ik vond het erg leuk om deze in de berm, op de hoek van de straat en ‘in de bosjes’ te mogen fotograferen. Tot volgend jaar!

Evenementfotografie: RPS toertocht 2014 Evenementfotografie: RPS toertocht 2014 Evenementfotografie: RPS toertocht 2014 Evenementfotografie: RPS toertocht 2014 Evenementfotografie: RPS toertocht 2014 Evenementfotografie: RPS toertocht 2014 Evenementfotografie: RPS toertocht 2014 Evenementfotografie: RPS toertocht 2014 Evenementfotografie: RPS toertocht 2014 Evenementfotografie: RPS toertocht 2014 Evenementfotografie: RPS toertocht 2014 Evenementfotografie: RPS toertocht 2014 Evenementfotografie: RPS toertocht 2014 Evenementfotografie: RPS toertocht 2014 Evenementfotografie: RPS toertocht 2014 Evenementfotografie: RPS toertocht 2014 Evenementfotografie: RPS toertocht 2014 Evenementfotografie: RPS toertocht 2014 Evenementfotografie: RPS toertocht 2014

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *