Evenement

Evenementfotografie: Promotie Menno Eelkema in Delft

Op 27 maart is Menno Eelkema aan de Technische Universiteit Delft gepromoveerd. Menno is een oud-collega van mij en ik vond het erg leuk om dit keer een promotie als fotograaf mee te maken. Als promovendus geef je altijd eerst een ‘lekenpraatje’ aan je familie, vrienden, collega’s en andere genodigden. Daarna heb je een uur de tijd om je proefschrift met stellingen voor de commissie te verdedigen. Dat ging Menno goed af en zijn paranimfen hoefden alleen de stellingen op te lezen. En dan is het afwachten. De commissie trekt zich terug en komt als het goed is de zaal weer in met een grote rode koker.

evenementfotografie: proefschrift promotie Menno

Als fotograaf mag je ook een kijkje achter de schermen nemen. Het ondertekenen van het diploma is een speciale gelegenheid. Hierna kom je als fotograaf als eerste de Senaatzaal weer in, om alvast te ‘verklappen’ dat het diploma is ondertekend. Daarna komt de commissie terug in de zaal en volgt de uitreiking met persoonlijk woord van de promotor. Menno was zichtbaar opgelucht en zijn ouders heel trots. Bij de receptie zag je de resterende spanning van Menno afglijden en kon hij genieten van alle felicitaties. Het is een mooi feest!

’s Avonds was ik voor de borrel uitgenodigd in de sfeervolle Wijnhaven in Delft. Menno had een gitaar aangeschaft waar iedereen zijn naam op kon zetten. Deze heeft inmiddels vast een mooie plek gekregen.

Reactie Menno op fotoreportage:
“De foto’s zien er werkelijk fantastisch uit, en ik ben niets dan tevreden over het resultaat en de gang van zaken.”

evenementfotografie: lekenpraatje promotie Menno evenementfotografie: ontvangst promotie Menno evenementfotografie: binnenkomst promotiecommissie Menno evenementfotografie: promotie Menno evenementfotografie: promotie Menno evenementfotografie: promotie Menno evenementfotografie: pedel promotie Menno evenementfotografie: weggaan promotiecommissie Menno evenementfotografie: diploma promotie Menno evenementfotografie: overhandiging diploma promotie Menno evenementfotografie: oordeel commissie promotie Menno evenementfotografie: oordeel commissie promotie Menno evenementfotografie: receptie promotie Menno evenementfotografie: receptie promotie Menno evenementfotografie: dr ir Menno evenementfotografie: receptie promotie Menno evenementfotografie: receptie promotie Menno evenementfotografie: receptie promotie Menno evenementfotografie: receptie promotie Menno evenementfotografie: borrel promotie Menno evenementfotografie: borrel promotie Menno evenementfotografie: gastengitaar promotie Menno

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *