Evenement

Evenementfotografie: Buurtfeest Delftzicht 2012

In mijn wijk hebben we een actieve buurtvereniging die elk jaar een buurtfeest organiseert. Het is altijd een gezellige middag en avond voor jong en oud.

evenementfotografie: rommelmarkt buurtfeest

Voor de kinderen was er dit jaar een klimtoren en schminken. Voor de volwassenen een lekker biertje of wijntje onder het genot van live muziek. De band was samengesteld uit muzikale buurtbewoners. ’s Avonds kon iedereen van een heerlijk buffet genieten. Voor de kinderen waren er frietjes.

In 2011 heb ik voor het eerst het buurtfeest vastgelegd. Dat was een erg leuke ervaring. Dit jaar had ik me niet aangemeld, vanwege de geboorte van mijn zoon. Toch kon ik het niet laten om mijn camera mee te nemen. Daarmee wakkerde de passie voor fotografie weer aan. Het smaakte naar meer. De foto’s zijn goed van pas gekomen en een selectie is in de buurtkrant verschenen.

evenementfotografie: schminken buurtfeest evenementfotografie: kinderen op buurtfeest evenementfotografie: zonnig buurtfeest evenementfotografie: kindertrekker op buurtfeest evenementfotografie: klimmen en kleuren op buurtfeest evenementfotografie: spelen op buurtfeest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *