Evenement

Evenementfotograaf Zwolle: RPS toertocht 2015

Op 13 juni was het eindelijk zover: mijn sportieve collega’s, relaties en opdrachtgevers van RPS klommen weer op hun fiets om een mooie tocht te rijden. Deze happening wilde ik niet missen en dus vertrok ik in alle vroegte uit Delft om op tijd in Oldebroek te zijn.

evenementfotografie: RPS toertocht wielrenners

Alle deelnemers werden in officierskantine van de Legerplaats bij Oldebroek ontvangen. Deze supermooie ruimte mocht echter niet met noppenschoenen worden betreden om zo de houten vloer niet te beschadigen. Dit leverde een grappig gezicht op met allemaal wielrenners op sokken. Na wat thee of koffie met cake en het welkomstwoord van organisator Cees van de Zande reden de wielrenners naar de startlocatie. Vanaf hier reden de bijna negentig wielrenners in groepen van zes een mooie tocht dwars door de Sallandse Heuvelrug.

Ik en mijn RPS collega’s Yves Martens en Ruud Konings waren dit jaar als evenementfotograaf benaderd om van deze toertocht en fotoreportage te maken. Superleuk! We reden in twee auto’s tussen de verschillende groepen om zo een compleet mogelijk beeld te krijgen.

150 km rijd je natuurlijk niet in één keer en daarnaast moet er natuurlijk ook wel ruimte zijn om te netwerken. Daarom werd er ’s ochtends een koffiestop gehouden bij de gasterij ’t Losse Hoes. De appeltaart was heerlijk en gesneden als wielrennersportie: extra groot. Tijdens de koffiestop ging het helaas regenen en moesten de wielrenners de rest van de ochtend wind en regen trotseren. Ze waren daarom blij toen eindelijk het RPS kantoor in Zwolle in zicht kwam. Hier stond warme soep, pasta en lekkere sandwiches voor ze klaar. Doordat het mooie weer in het water viel, werd er binnen op de gang, in de kantine en in de vergaderruimte geluncht, maar dat mocht de pret niet drukken.

Na de lunch werd het droog en kwam zelfs de zon tevoorschijn. De tocht ging verder richting de polders van Kampen en Nijkerk. Lekker fietsen op de dijk met stevige tegenwind. Er leek af toe geen eind aan die 150 km te komen. Maar uiteindelijk kwam iedereen ongedeerd weer terug bij de Legerplaats bij Oldebroek. Daar kon men genieten van een welverdiend koud drankje en een uitgebreide barbecue.

evenementfotografie: RPS toertocht ontvangst evenementfotografie: RPS toertocht schoenen evenementfotografie: RPS toertocht ontvangst evenementfotografie: RPS toertocht ontvangst evenementfotografie: RPS toertocht ontvangst evenementfotografie: RPS toertocht ontvangst evenementfotografie: Legerplaats bij Oldebroek evenementfotografie: RPS toertocht start evenementfotografie: RPS toertocht start evenementfotografie: RPS toertocht start evenementfotografie: RPS toertocht wielrenners evenementfotografie: RPS toertocht wielrenners evenementfotografie: RPS toertocht wielrenners evenementfotografie: RPS toertocht wielrenners evenementfotografie: koffiestop 't Losse Hoes evenementfotografie: koffiestop 't Losse Hoes evenementfotografie: koffiestop 't Losse Hoes evenementfotografie: RPS toertocht wielrenners evenementfotografie: RPS toertocht wielrenners evenementfotografie: RPS toertocht wielrenners evenementfotografie: RPS toertocht lunch Zwolle evenementfotografie: RPS toertocht lunch Zwolle evenementfotografie: RPS toertocht lunch Zwolle evenementfotografie: RPS toertocht lunch Zwolle evenementfotografie: RPS toertocht lunch Zwolle evenementfotografie: RPS toertocht wielrenners evenementfotografie: RPS toertocht wielrenners evenementfotografie: RPS toertocht wielrenners evenementfotografie: RPS toertocht wielrenners evenementfotografie: RPS toertocht wielrenners evenementfotografie: RPS toertocht wielrenners evenementfotografie: RPS toertocht wielrenners evenementfotografie: RPS toertocht bbq evenementfotografie: RPS toertocht speech evenementfotografie: RPS toertocht bbq evenementfotografie: RPS toertocht bbq

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *