Geen categorie

Een cadeau van liefde: gratis harmonicaboekje

Februari is de maand van de liefde en daar doe ik graag aan mee. Wie weet word je wel op Valentijnsdag ten huwelijk gevraagd en straal je van blijdschap. Of ben je zwanger en wil je het fantastische nieuws aan iedereen vertellen? Vier de liefde is dan ook het motto van deze maand. ♡

Trouwplannen?

Ga je binnenkort trouwen en zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Wie bij mij een bruidsreportage in de maand februari boekt, krijgt van mij een mooi harmonicaboekje cadeau! Dit boekje vul ik met 6 foto’s naar keuze die jullie op de kast kunnen zetten. Zo hebben jullie een zichtbare herinnering van jullie trouwdag.

harmonicaboekje cadeau bij bruidsreportage

Kleintje op komst?

Ook de onvoorwaardelijke liefde voor jullie kleintje wil ik vieren. Ben je dit jaar uitgerekend en wil je graag een een lifestyle newborn reportage bij mij boeken? Wie bij mij een kraamportage in de maand februari boekt, krijgt van mij een lief harmonicaboekje cadeau! Dit boekje vul ik met 6 foto’s naar keuze die jullie op de kast kunnen zetten. Zo hebben jullie een zichtbare herinnering van jullie pasgeboren wonder.

harmonicaboekje als cadeau bij kraamreportage

Hoe krijgen jullie zo’n mooi cadeau?

Jullie kunnen het contactformulier invullen of mij een e-mail sturen. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met jullie op. Ik zal dan kijken of ik een plekje in mijn agenda vrij heb om jullie fotoreportage te maken. Hopelijk tot ziens!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *