Bruiloft

Delft bruidsfotograaf: bruiloft in Oude Jan

Op een heerlijke dag in maart mocht ik een bruiloft in Delft fotograferen. Dit keer niet alleen in het historische Stadhuis, maar ook in de Oude Kerk (ook wel Oude Jan genoemd).

Als Delft bruidsfotograaf kom ik vaak in het historische Stadhuis op de Markt om de ceremonie vast te leggen. De trouwzaal hangt vol met imposante schilderijen en kroonluchters. Ik kom hier graag, zo ook in maart. Voor het Stadhuis verzamelde de familie en vrienden van het bruidspaar. Het is altijd zo’n spannend moment. Hoe zal het bruidspaar zijn entree maken en vanaf welke kant? Vandaag kwam het bruidspaar vanaf het symbolische blauwe hart aangelopen. Zo kon iedereen het bruidspaar goed bewonderen.

Na afloop van de ceremonie liep ik samen met het bruidspaar door de stad voor de fotoshoot. We kwamen een heel leuk steegje met Delfts blauwe tegeltjes tegen en fietsen horen natuurlijk ook bij het Delftse straatbeeld. Iedereen is altijd zo vrolijk en positief als ze een bruidspaar zien. Ze kregen dan ook een boel felicitaties. Voordat we de Oude kerk binnen gingen, hebben we nog snel een uitstapje naar het Prinsenhof gemaakt. Wat is de tuin en het pleintje toch een fijne plek.

De receptie vond plaats in de Oude Kerk met wel een hele bijzondere bruidstaart. Een grote tafel stond helemaal vol met appeltaarten van Kobus Kuch. Iedereen in Delft en omstreken kent de enorme appeltaart met noten van Kobus Kuch. Dat was dus smullen geblazen. In ongedwongen sfeer werd het bruidspaar gefeliciteerd en konden de gasten met elkaar bijpraten. De Oude Kerk is een hele mooi imposante kerk en zeker een bezoekje waard als je in Delft bent. De kerk is in verschillende perioden gebouwd wat tot zijn huidige vorm heeft geleid. De Oude Kerk is heerlijk koel in de zomer, maar in maart is het er dus wel een beetje fris. Daarom was ik blij dat ik als Delft bruidsfotograaf tijdens de kerkelijke inzegening mocht rondlopen. Maar een beetje kou mocht de liefde niet drukken. Het was een mooie dienst met een humoristische en serieuze noot, en muzikale bijdrage van een heuse band.

Lief bruidspaar: ik wens jullie heel veel liefde en geluk toe. Als jullie net zo blijven stralen als op jullie bruiloft dan moet het helemaal goed komen.

delft bruidsfotograaf stadhuis delft bruidsfotograaf markt delft bruidsfotografie stadhuis ceremonie delft bruidsfotografie stadhuis ceremonie delft bruidsfotografie stadhuis ceremonie delft bruidsfotograaf ringen bruidsfotografie delft stadhuis delft bruidsfotografie binnenstad fotoshoot bruidsfotograaf delft prinsenhof fotoshoot delft bruidsfotograaf prinsenhof bruidsboeket bruidsfotograaf delft bloemen bruidsfotograaf delft prinsenhof trouwring bruidsfotograaf delft bruidstaart appeltaart kobus bruidsfotografie delft oudejan kerk receptie bruidsfotografie delft oudejan kerk inzegening bruidsfotografie delft oudejan kerk inzegening delft bruidsfotograaf oudejan kerk inzegening delft bruidsfotograaf oudejan kerk lithurgie delft bruidsfotograaf oudejan kerk inzegening delft bruidsfotograaf oudejan kerk inzegeningdelft bruidsfotografie oudejan kerk inzegening delft bruidsfotograaf oudejan kerk inzegening delft bruidsfotograaf oudejan kerk inzegening

Trouwplannen?

Gaan jullie binnenkort ook trouwen? Voor een bruidsreportage in een historische binnenstad zijn jullie bij mij bij het goede adres. Neem contact met me op voor de mogelijkheden. Ik maak als Delft bruidsfotograaf graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek!