contact lifestyle newborn fotografie contactgegevens

Ben je dit jaar of volgend jaar uitgerekend en wil je graag een lifestyle newborn reportage of kraamreportage boeken? Ik kom graag jullie wonder bewonderen en op de gevoelige plaat vastleggen als een herinnering voor later. Als je een mailtje stuurt naar bstalenberg@hotmail.com, neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Wist je dat het ook heel leuk om een lifestyle newborn reportage cadeau te doen? Ik maak er een echt cadeautje van om uit te pakken. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Wil je meer weten over mijn fotowerk en hoe ik als lifestyle newborn fotograaf te werk ga? Volg mij dan op Facebook via mijn pagina ‘Bianca’s fOtOwerk’ of op Instagram via mijn account ‘Bianca’s fOtOwerk’.

contact opnemen voor lifestyle newbornshoot

Corona update

Newborn fotografie valt onder de contactberoepen. In huis is het namelijk nauwelijks mogelijk om 1,5 m afstand te houden tijdens het fotograferen. Daarom draag ik binnen een niet-medisch mondkapje. Ook is het belangrijk dat niemand ziek is of verkoudheidsklachten heeft. Uiteraard volg ik de richtlijnen die op dat moment gelden. Zo kan ik op een veilige manier jullie wonder fotograferen en de mooiste momenten vastleggen voor later.

 

Bianca’s fOtOwerk staat geregistreerd onder KVK 60410841.