Bruiloft

Bruidsfotografie: Burgerlijk huwelijk van Jan en Anne Marije in Breukelen

Ik voelde me zeer vereerd toen Jan, de neef van mijn man, mij vroeg om zijn burgerlijk huwelijk te fotograferen. Op zaterdag 29 oktober zouden ze elkaar trouw beloven in de kerk wat groots gevierd werd. De dag ervoor zouden ze in klein gezelschap elkaar het ja-woord geven in het stadhuis.

bruidsfotografie: aankomst van Jan en Anne Marije

Die vrijdag was ik al wat eerder naar het mooie stadhuis Boom en Bosch in Breukelen gereden om de tuin te bekijken voor de groepsfoto’s. Het was een bewolkte herfstdag waardoor een mysterieuze sfeer werd gecreĆ«erd.

Het bruidspaar arriveerden in een trendy doch chique outfit en werd warm onthaald door directe familie en vrienden. Tijdens de ceremonie glunderden de ouders van Jan en Anne Marije vol trots. Na afloop werd het bruidspaar in de tuin gefeliciteerd wat ontroerende en vrolijke beelden opleverden. De nichtjes van Jan hielden de sfeer er goed in tijdens de groepsfoto’s.

bruidsfotografie: ceremonie van Jan en Anne Marije bruidsfotografie: ceremonie van Jan en Anne Marije bruidsfotografie: ceremonie van Jan en Anne Marije bruidsfotografie: felicitaties aan Jan en Anne Marije bruidsfotografie: loveshoot van Jan en Anne Marije bruidsfotografie: groepsfoto bruiloft Jan en Anne Marije bruidsfotografie: uitzwaaien van Jan en Anne Marije

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *