Bruiloft

Bruidsfotografie: Bruiloft van Ronald en Mariska in Utrecht

In het sfeervolle Mereveld, Utrecht, gaven Ronald en Mariska elkaar het ja-woord. De zaal zat vol met familie en vrienden, en hun lieve hond. Ik vond het een eer om bij deze persoonlijke bruiloft als second shooter aanwezig te mogen zijn. Ronald en Mariska zijn twee warme, spontane en openhartige mensen die elkaar hebben gevonden.

bruidsfotografie: aankomst van Ronald en Mariska

De bruiloft bevatte veel bijzondere momenten met dierbaren die ik mocht fotograferen. En ’s avonds was het groot feest met dans en entertainment. Er werd gezongen, gesproken en als klap op de vuurpijl kwamen Nick en Simon een privĂ© optreden geven. Of waren het toch de ceremoniemeesters? Het was in ieder geval een zeer geslaagde dag!

Reactie Ronald & Mariska op de bruidsreportage:
“Echt super mooie foto’s en ook op bijzondere momenten genomen. Wat een prachtige foto’s!! Echt super!! Heel erg bedankt voor alles!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

bruidsfotografie: ceremoniezaal van Ronald en Mariska bruidsfotografie: ceremonie van Ronald en Mariska bruidsfotografie: ceremonie van Ronald en Mariska bruidsfotografie: duiven loslaten na ceremonie van Ronald en Mariska bruidsfotografie: loveshoot van Ronald en Mariska bruidsfotografie: bruidsboeket van Mariska bruidsfotografie: Mariska en haar hond bruidsfotografie: receptie van Ronald en Mariska bruidsfotografie: bruiloftdiner van Ronald en Mariska bruidsfotografie: bruidstaart van Ronald en Mariska bruidsfotografie: bruidstaart van Ronald en Mariska bruidsfotografie: bijwerken make-up van Mariska bruidsfotografie: openingsdans van Ronald en Mariska bruidsfotografie: feest van Ronald en Mariska

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *