Bruiloft

Bruiloftfotografie: Bruiloft van Michel en Stefan in Delft

Na 20 jaar samen zijn, hebben Michel en Stefan de knoop doorgehakt om te gaan trouwen. Hun bruiloft vond plaats op 20 juni en ik mocht hun trouwreportage maken.

bruiloftreportage Michel en Stefan in Delft: toast

Michel en Stefan trouwden in het historische Prinsenhof in Delft. Met de Oude Jan op de achtergrond wachtten de gasten het bruiloftpaar op. En wat waren er veel gasten! De Kamer van Charitate zat gezellig vol met familie, vrienden en collega’s. Een beetje nerveus waren Michel en Stefan wel, maar na de mooie ceremonie was het vooral tijd voor gezelligheid. Het was heerlijk weer waardoor de receptie buiten werd gehouden. Ik wist niet dat het Prinsenhof zoveel mooie plekjes had om te trouwen.

Na een hapje en een drankje was het tijd voor de fotoshoot. Als je al zo lang bij elkaar bent als Michel en Stefan heb je al zo je eigen gewoontes. Het was dan ook wel een beetje raar om als verliefd-verloofd-getrouwd te ‘moeten’ poseren. Maar de toeschouwers in het parkje maakten een grapje en de rest ging eigenlijk vanzelf. In het museum mochten we ook foto’s maken wat zeer sfeervolle foto’s opleverden.

Na de fotoshoot was er tijd om verder met de daggasten bij te praten onder het genot van een drankje en bitterballen. Op zo’n mooie dag moet alles kunnen toch! Toen de zon achter het gebouw verdween begon het diner in de Nonnerie. Ik was erg blij dat ik tot en met de eerste gang mocht blijven, zodat ik de speech van de vader van Michel heb kunnen horen en fotograferen.

Michel en Stefan: bedankt voor jullie gastvrijheid. Ik heb erg genoten van jullie trouwdag en ik wens jullie nog tenminste 21 gelukkige en humoristische jaren samen.

bruiloftreportage Michel en Stefan in Delft: aankomst bruiloftreportage Michel en Stefan in Delft: aankomst bruiloftreportage Michel en Stefan in Delft: gasten bruiloftreportage Michel en Stefan in Delft: binnenkomst bruiloftpaar bruiloftfotografie_Bruiloft_Michel&Stefan_Delft: ceremonie bruiloftreportage Michel en Stefan in Delft: detail trouwpak bruiloftreportage Michel en Stefan in Delft: trouwschoenen bruiloftreportage Michel en Stefan in Delft: ceremonie bruiloftreportage Michel en Stefan in Delft: ringenmeisjes bruiloftreportage Michel en Stefan in Delft: ringen aanschuiven bruiloftreportage Michel en Stefan in Delft: omhelzing ceremonie bruiloftreportage Michel en Stefan in Delft: bubbels receptie bruiloftreportage Michel en Stefan in Delft: trouwkado's bruiloftreportage Michel en Stefan in Delft: Prinsenhof bruiloftreportage Michel en Stefan in Delft: receptie bruiloftreportage Michel en Stefan in Delft: bloemstuk bruiloftreportage Michel en Stefan in Delft: weerspiegeling Prinsenhof bruiloftreportage Michel en Stefan in Delft: receptie bruiloftreportage Michel en Stefan in Delft: fotoshoot Prinsenhof bruiloftreportage Michel en Stefan in Delft: fotoshoot Prinsenhof bruiloftreportage Michel en Stefan in Delft: fotoshoot Prinsenhof bruiloftreportage Michel en Stefan in Delft: fotoshoot Prinsenhof bruiloftreportage Michel en Stefan in Delft: de ringen bruiloftreportage Michel en Stefan in Delft: fotoshoot in Prinsenhof bruiloftreportage Michel en Stefan in Delft: fotoshoot in Prinsenhof bruiloftreportage Michel en Stefan in Delft: fotoshoot in Prinsenhof bruiloftreportage Michel en Stefan in Delft: daggasten bruiloftreportage Michel en Stefan in Delft: bitterballen bruiloftreportage Michel en Stefan in Delft: bitterballen bruiloftreportage Michel en Stefan in Delft: het Delfts blauwe peper en zout stelletje bruiloftreportage Michel en Stefan in Delft: diner in Nonnerie bruiloftreportage Michel en Stefan in Delft: diner in Nonnerie bruiloftreportage Michel en Stefan in Delft: proosten in Nonnerie bruiloftreportage Michel en Stefan in Delft: speech vader Michel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *