Bruiloft

Bruiloft Delft: zomerse bruidsreportage

Op een vrijdag in mei was het een heerlijk zonnige dag om te trouwen. Een blauwe lucht met een warme zon maakte deze bijzondere dag helemaal af. De dag begon bij het ouderlijk huis van de bruid in Delft. Terwijl papa nog in zijn zomerse outfit rondliep, waren mama en zus op zolder om de bruid te helpen met de mooie bruidsjurk. De transformatie van vrouw tot bruid is elke keer weer zo leuk om mee te maken. De corsage wilde niet meteen blijven zitten, maar met secondelijm kom je eind. En wat zag de bruid er prachtig uit. Toen was het wachten tot de bruidegom zou arriveren. De familie wachtten in spanning mee. Eindelijk kwam daar de trouwauto de straat in rijden. De eerste blik was ontroerend met tranen van blijdschap.

Na een broodje en een krentenbol gingen we op pad voor de fotoshoot. Het bruidspaar had een voor mij onbekend stukje Delft uitgekozen in het park in Tanthof. Het was een mooi park met veel groen, water en bruggetjes. Zo jammer dat we na een paar groepsfoto’s met de ceremoniemeesters en een paar foto’s van het bruidspaar alweer richting de binnenstad reden. Maar daar stond wel de Oostpoort op ons te wachten. En de Oostpoort is natuurlijk ook een hele mooie romantische en historische locatie. Die mocht niet in de bruidsreportage ontbreken.

De ceremonie vond plaats in het historische Stadhuis van Delft. De gasten stonden te wachten op het bruidspaar. De entree was wel heel bijzonder. De trouwauto kwam vanaf de andere kant van de Markt aangereden en ervoor liep een doedelzakspeler. Dat maak je niet iedere dag mee. Nadat het bruidspaar was uitgestapt, konden we nog even genieten van de muziek. Daarna was het toch echt tijd om te trouwen. De ceremonie was mooi, ontroerend en grappig. Wat een fijne trouwambtenaren heeft de gemeente Delft toch. Na het verlossende ja-woord kwam het bruidspaar weer stralend naar buiten. De gasten hadden een haag gevormd en bliezen bellen. De spanning was er vanaf en het bruidspaar kon gaan genieten. 

Voor de receptie had het bruidspaar de Kurk uitgekozen. Het mooie van de Kurk is dat de zaal geheel overdekt is met glas. Lekker licht en toch droog als het regent. Tijdens de bruiloft Delft scheen de zon volop en scheen het zonnetje dus ook lekker binnen. De bruidstaart zag er prachtig uit en ik kan zeggen dat hij ook heerlijk smaakte. Na de toost en het aansnijden van de taart was er tijd voor felicitaties. Iedere gast had een ballon gekregen die ze bij het bruidspaar konden achterlaten na de felicitatie. Superhandig en het fleurde de zaal ook meteen op.

Voor het diner verlieten we de binnenstad van Delft om naar het Delftse Hout te gaan. De bbq was al in voorbereiding toen wij bij het Rieten Dak aankwamen. Het was nog heerlijk weer zodat we lekker buiten aan het water konden zitten. Het uitzicht was echt schitterend. Voorafgaand aan de bbq was er tijd voor speeches en een gebed. Daarna kon iedereen, inclusief ik, genieten van de heerlijke salades en het lekkere vlees. Met een avondzonnetje is dat zeker geen straf. Toen had het bruidspaar nog een verrassing in petto. Zij zetten een aantal gasten in het zonnetje met dankbare woorden en een geschenk. Mijn aanwezigheid zat er toen alweer op. ’s Avonds gingen de voetjes nog van de vloer en werd er flink gefeest. Een topbruiloft!

Lief bruidspaar, ik wens jullie alles goeds voor jullie toekomst samen. Blijf lachen, help elkaar en geniet ervan!

 

bruiloft Delft bruidsfotograaf bruidspaar

bruiloft Delft bruidsfotograaf bruidspaar

bruiloft Delft bruidsfotograaf corsage

bruiloft Delft bruidsfotograaf

Delft bruidsfotograaf tanthof park loveshoot

Delft bruidsfotograaf tanthof park loveshoot

Delft bruidsfotograaf tanthof park loveshoot

Delft bruidsfotograaf oostpoort loveshoot

Delft bruidsfotograaf oostpoort loveshoot

Delft bruidsfotografie stadhuis doedelzak markt

bruiloft Delft bruidsfotografie stadhuis doedelzak markt

Delft bruidsfotografie stadhuis ceremonie

bruiloft Delft bruidsfotografie stadhuis ceremonie

Delft bruidsfotografie stadhuis ceremonie

Delft bruidsfotografie stadhuis ringkussen

Delft bruidsfotografie stadhuis ceremonie

bruiloft Delft bruidsfotografie stadhuis markt

Delft bruidsfotografie kurk prosecco

Delft bruidsfotograaf kurk bruidsboeket

bruiloft Delft bruidsfotograaf kurk bruidstaartDelft bruidsfotograaf kurk bruidstaart

Delft bruidsfotograaf kurk bruidstaart

bruiloft Delft bruidsfotograaf kurk bruidstaart kromstraat

Delft bruidsfotograaf delftse hout bruidspaar

bruiloft Delft bruidsfotograaf delftse hout bruidsjurk

Delft bruidsfotograaf delftse hout rieten dak barbecue bbq

Delft bruidsfotograaf delftse hout rieten dak barbecue bbq

bruiloft Delft bruidsfotografie delftse hout rieten dak

 

Delft bruidsfotograaf delftse hout rieten dak

Delft bruidsfotografie delftse hout rieten dak

 

Trouwplannen?

Gaan jullie in 2019 trouwen? Voor een bruidsreportage in het mooie Delft zijn jullie bij mij bij het goede adres. Neem contact met me op voor de mogelijkheden. Ik maak graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek!