Bruiloft

Bruidsreportage Delft: Bertolli-gevoel

Afgelopen zomer mocht ik een bruidsreportage maken van een bruiloft in het Delftse groen. Bij de Delflandhoeve creëerde de bruid het Bertolli-gevoel dat ze voor ogen had. Ik waande me even in Italië.

bruidsreportage_delft_rr_14

De bruidsreportage begon voor mij voor het Stadhuis op de Markt in Delft. Veel familie en vrienden hadden zich verzameld om het bruidspaar te ontvangen. Het bruidspaar kwam geheel in stijl in een Mini Cooper Cabrio aangereden. En wat zagen ze er mooi en stralend uit.

De ceremonie was in de schitterende zaal in het Delftse Stadhuis. Naast de trouwambtenaar spraken beide moeders ook het bruidspaar toe. Ik vind het zo mooi als dierbaren tijdens de ceremonie een rol krijgen. Extra bijzonder was het dat het bruidspaar hun geloften uitspraken. Dit zijn woorden vanuit het hart.

Na de ceremonie in de historische binnenstad van Delft was het tijd voor de receptie in Italiaanse stijl. De Delflandhoeve was omgetoverd tot een Italiaanse buitenplaats waar de gasten het Bertolli-gevoel konden ervaren. Buiten in het groen stonden lange tafels met witte lakens en er hing sierlijke versiering tussen de bomen. De zelfgemaakte vaasjes matchte perfect met de bloemen en de prachtige bruidstaart. Het was bijna zonde om hem aan te snijden.

Na de receptie en de vrolijke fotoshoot met de gasten was het voor mij tijd om naar huis te gaan. Het bruidspaar mocht zich onderdompelen in speeches en stukjes van de gasten waarna ze konden genieten van een heerlijke maaltijd. En toen konden de voetjes van de vloer bij het feest. 

gasten bruiloft op Markt in Delft mini cooper voor stadhuis in Delft bruidsfotograaf bij bruidspaar op Markt in Delft ceremonie stadhuis delft frank van olmen vdelft bruidsfotograaf bij ceremonie stadhuis delft bruidsboeket ringen op ceremonie in delft bruidsfotograaf bij bruiloft op Delflandhoeve Bertolli gevoel op bruiloft bruidsreportage met Bertolli-gevoel Bertolli-gevoel op bruiloft bruidsreportage bruid Delft bruidstaart Delflandhoeve bruidstaart delflandhoeve bruidsreportage bruidstaart Delfandhoeve fotoshoot bruidspaar Delflandhoeve

Trouwplannen?

Gaan jullie binnenkort ook trouwen? Willen jullie in een groene omgeving trouwen of juist aan zee met jullie voeten in het zand? Voor een bruidsreportage in Delft of omgeving zijn jullie bij mij bij het goede adres. Neem contact met me op voor de mogelijkheden. Ik maak graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *