Bruiloft

Bruidsfotografie Deventer: Workshop Yourweddingphotos

In maart volgde ik de tweedaagse bruidsfotografie workshop Yourweddingphotos in Deventer. Peter Lammers is het gezicht achter Yourweddingphotos en hij liet mij en de andere cursisten in twee tjokvolle dagen zijn wereld van bruidsfotografie zien.

Op vrijdag begonnen we bij Fooddock. Wat een supergave plek is dat. Het is een foodhal in het  Havenkwartier van Deventer. Hier vind je een mix van onder andere industrieel erfgoed, creatieve ondernemers en horeca. Als je een keer in Deventer bent, moet je daar echt even langs. Op dag 1 gaf Peter een kijkje in zijn bruidsfotografie keuken. Hoe ga je met (potentiële) klanten om? Op welke manier onderneem je? Het was erg interessant om zijn visie hierop te horen. ’s Ochtends gaf Miranda Apeldoorn van Zinvol ook een workshop over focus. Weet je wat je wilt? Laat je dit ook aan je klanten zien? Fotografeer je de bruiloften die je wilt fotograferen? Hoe krijg je focus? Deze workshop leverde verrassende eyeopeners op.

In de middag was er ook tijd om de camera te pakken en het Havenkwartier te verkennen. De (back)focus lag op doorkijkjes en compositie. We mochten even binnenkijken bij de smid die speciaal voor de foto wat extra water op het aambeeld goot. Dat gaf een knallend vuurwerk! Zo dapper als ik ben stond ik veilig achter iemand anders en heb ik dus ook geen foto’s van dit spectaculaire moment gemaakt. Maar voor de andere liefdevolle momenten had ik de camera wel in de hand en heb ik het verloofde stel kunnen fotograferen. Na afloop van dag 1 zijn we met een paar cursisten in de binnenstad van Deventer een hapje gaan eten. Wat een heerlijke stad is Deventer met zoveel historie en sfeer. 

loveshoot Deventer Havenkwartier loveshoot Deventer Havenkwartier loveshoot Deventer Havenkwartier loveshoot Deventer Havenkwartier loveshoot Deventer Havenkwartier loveshoot Deventer Havenkwartier

Op zaterdag verzamelden we bij St Tropez in de binnenstad van Deventer. Dag 2 stond in het teken van fotograferen, fotograferen en nog eens fotograferen. Helemaal top! Sanne en Robbie hadden voor deze gelegenheid hun bruidsjurk en trouwpak weer aangetrokken. De visagie werd in St Tropez gedaan waar we ook mooie foto’s van konden maken.

In de ochtend kregen we eerst nog een beetje theorie. Zo liet Peter zien hoe hij zijn foto’s bewerkt. Ook kregen we een slideshow van zeer inspirerende bruidsfoto’s te zien. Met deze in het achterhoofd trokken we de stad in met Sanne en Robbie. Wat deden ze het fantastisch met zoveel camera’s om hen heen. We gingen namelijk niet één keertje, maar drie keer erop uit! Een vol dagprogramma om zowel de bruid, bruidegom en bruidspaar te kunnen fotograferen. Karen Leijzer van Nera-K hielp op zaterdag mee om al deze fotosessies mogelijk te maken. Zo liepen we over de markt, door knusse steegjes, bezochten we de adembenemende Bergkerk en als klap op de vuurpijl het bijzondere stadhuis van Deventer. En al die tijd bleven Sanne en Robbie opgewekt, verliefd en enthousiast. Dank jullie wel voor jullie energie en gezelligheid!

Aan het eind van de dag stapte ik weer in de auto terug naar Delft. Het waren twee zeer intensieve dagen met veel informatie en volop mogelijkheden om te fotograferen. Peter is gedreven, enthousiast en wil je zoveel mogelijk leren. En doordat je twee dagen met Peter en de cursisten optrekt, leer je elkaar ook een beetje kennen. Erg leuk om contact met elkaar te houden en elkaar op social media te volgen. Daarnaast is Deventer een topstad waar ik me helemaal thuis voelde. De tweedaagse tweedaagse bruidsfotografie workshop Yourweddingphotos door Peter Lammers is dan ook zeker een aanrader!

workshop bruidsfotografie yourweddingphotos make-up workshop bruidsfotografie yourweddingphotos make-up workshop bruidsfotografie yourweddingphotos ringen workshop bruidsfotografie yourweddingphotos bruidsschoenen workshop bruidsfotografie yourweddingphotos bruidskleding workshop bruidsfotografie yourweddingphotos st tropez bruidspaar workshop bruidsfotografie yourweddingphotos bruidegom koffie workshop yourweddingphotos deventer loveshoot bruidsfotografie workshop bruidsfotografie yourweddingphotos handen workshop bruidsfotografie yourweddingphotos bruidspaar fotoshoot workshop bruidsfotografie yourweddingphotos bruidspaar bergkerk deventer workshop bruidsfotografie yourweddingphotos kus bruidspaar bruidsfotografie workshop yourweddingphotos bruidspaar deventer workshop bruidsfotografie yourweddingphotos bruidspaar deventer workshop bruidsfotografie yourweddingphotos fotoshoot bruidspaar workshop bruidsfotografie yourweddingphotos bruid workshop bruidsfotografie yourweddingphotos momentdesign bruidspaar workshop bruidsfotografie yourweddingphotos bruidegom bruidsfotografie workshop yourweddingphotos bruidegom etalage workshop bruidsfotografie yourweddingphotos bruid bergkerk deventer workshop bruidsfotografie yourweddingphotos bruidsboeket workshop bruidsfotografie yourweddingphotos markt bruidspaar workshop bruidsfotografie yourweddingphotos deventer bruidspaarworkshop bruidsfotografie yourweddingphotos deventer bruidspaar

Trouwplannen?

Gaan jullie binnenkort ook trouwen? Voor een bruidsreportage in een historische binnenstad zijn jullie bij mij bij het goede adres. Neem contact met me op voor de mogelijkheden. Ik maak graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *