Bruiloft

Bruidsfotografie: trouwalbum met kant en linnen

Vanaf nu kunnen bruidsparen ook dit mooie trouwalbum bij mij bestellen. Een luxe album dat is afgewerkt met kant en lint. Is het geen plaatje?

trouwalbum_kant12

Dit trouwalbum is in diverse kleuren linnen of jute te bestellen. Het album wordt afgewerkt met kant in de kleuren ivoor of wit. Het smalle lint wordt hieraan aangepast. Het brede lint is ook geheel naar eigen smaak te kiezen. Zo kunnen jullie het album helemaal op maat laten maken. Voor het schutblad heb ik gekozen voor een bijpassende blauwtint. Dezelfde kleur of zwart/wit papier behoort ook tot de mogelijkheden. Het album is in drie formaten te bestellen: 25 x 25 cm, 30 x 30 cm en 35 x 35 cm.

Het is tevens mogelijk om de luxe bewaardoos in dezelfde stijl met kant en linnen te bestellen. In dezelfde kleur, maar wil je een andere kleur, zoals bij dit demo-album, dan is dat ook mogelijk. Deze luxe bewaardoos bevat een deksel. In de bewaardoos zit een lint waarmee je makkelijk het trouwalbum uit de doos kunt halen.

Willen jullie ook zo’n mooi trouwalbum? Ik neem dit demo-album mee naar het kennismakingsgesprek zodat jullie het ook van dichtbij kunnen bekijken. Andere opties voor trouwalbums kunnen jullie hier vinden.

trouwalbum_kant01 trouwalbum_kant02 trouwalbum_kant03 trouwalbum_kant07 trouwalbum_kant11 trouwalbum_kant14 trouwalbum_kant12 trouwalbum_kant06 trouwalbum_kant04 trouwalbum_kant05 trouwalbum_kant08 trouwalbum_kant09 trouwalbum_kant13 trouwalbum_kant10

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *