Bruiloft

Bruidsfotografie: Loveshoot Michiel en Jacomijn in Noordwijk

Wat een voorrecht was het om het kersverse bruidspaar Michiel en Jacomijn in het mooie Noordwijk te mogen fotograferen voor een loveshoot.

bruidsfotografie: loveshoot Michiel en Jacomijn

Via Asiso van Sonja van Driel had ik mij aangemeld voor een praktijkdag waarbij je verliefde en getrouwde stellen voor een loveshoot kunt fotograferen. Op zaterdag 24 mei was het zover.

De loveshoot van Michiel en Jacomijn mocht ik fotograferen op de boulevard en het strand van Noordwijk. Jacomijn zag er prachtig uit in haar bruidsjurk met kant en sluier. Michiel was stijlvol gekleed in jacquet met een knalgele stropdas met blauw accent. Ze waren echt een plaatje en kregen veel felicitaties van de strandgangers. Dat mocht ook wel, want Michiel en Jacomijn waren afgelopen maand op 25 april het huwelijksbootje ingestapt. Ze zaten nog midden in hun wittebroodsweken. En dat zag je, want Michiel en Jacomijn straalden!

Het leek er even op dat het zou gaan regenen, maar de donkere wolken trokken voorbij en het bleef prachtig weer. Wat is het toch heerlijk om een loveshoot op het strand te doen. En in het bijzonder met het warme, goedlachse en stralende bruidspaar Michiel en Jacomijn. Ik heb ervan genoten!

bruidsfotografie: loveshoot Michiel en Jacomijn in Noordwijkbruidsfotografie: loveshoot Michiel en Jacomijnbruidsfotografie: bruidsschoen Jacomijnbruidsfotografie: oorbel Jacomijnbruidsfotografie: loveshoot Michiel en Jacomijn bruidsfotografie: portret Jacomijn bruidsfotografie: details bruidsjurk en das van Jacomijn en Michielbruidsfotografie: loveshoot Michiel en Jacomijn bij vuurtoren bruidsfotografie: loveshoot Michiel en Jacomijn bruidsfotografie: champagne met Michiel en Jacomijn