Bruiloft

Bruidsfotografie: Loveshoot Ewout en Geraldine op vliegkamp Valkenburg

Twee verliefde mensen, een indrukwekkende wolkenlucht en een stoere setting met een zacht randje. Dat waren de ingrediënten van de loveshoot die ik als bruidsfotograaf op het vliegkamp Valkenburg van Ewout en Geraldine mocht maken.

bruidsfotografie: loveshoot Ewout en Geraldine

Via Asiso van Sonja van Driel had ik mij aangemeld voor een praktijkdag waarbij je verliefde en getrouwde stellen voor een loveshoot kunt fotograferen. Op zaterdag 24 mei was het zover.

Ewout en Geraldine zijn een lief en vrolijk stel. Ze kennen elkaar anderhalf jaar en zijn superverliefd. Hoe bijzonder is het om je dan al even op je trouwdag te wanen: geheel in bruidsjurk, sluier, bruidschoenen en jacquet!

Het vliegkamp Valkenburg is een stoere locatie voor een loveshoot. De gekleurde hangaars steken mooi af tegen het beton en asfalt van het vliegveld. En in het gras waan je je ineens heel ergens anders. Er waren zoveel mogelijkheden dat de loveshoot voorbij was voor ik het wist.

bruidsfotografie: loveshoot Ewout en Geraldine op vliegkamp Valkenburg bruidsfotografie: loveshoot Ewout en Geraldine bij blauwe hangaar bruidsfotografie: loveshoot Ewout en Geraldine bij blauwe hangaar bruidsfotografie: loveshoot Ewout en Geraldine bij blauwe hangaar bruidsfotografie: Geraldine in het grasbruidsreportage_loveshoot240514_107 bruidsfotografie: loveshoot Ewout en Geraldine bruidsfotografie: close-up Ewout en Geraldine bruidsfotografie: loveshoot Ewout en Geraldine in groene hangaar bruidsfotografie: loveshoot Ewout en Geraldine in groene hangaar

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *