Bruiloft, Evenement

Bruidsfotografie: Jubileumfeest van Marthe en Coen in Kijkduin

Op 2 augustus vierden Marthe en Coen dat ze 10 jaar samen zijn. Ze hadden een groep vrienden en directe familie uitgenodigd om dit moois met hen te vieren op het strand in Kijkduin.

strandtent Parker Beachclub Kijkduin

Toen de genodigden de uitnodiging in de bus kregen, wisten ze nog niet dat Marthe en Coen vlak ervoor zouden gaan trouwen. De huwelijksceremonie vond op 18 juli plaats bij de Bieslandse Heerlijkheid in Delft. Hier was ik als bruidsfotograaf ook aanwezig. Ik vond het daarom bijzonder om Marthe en Coen een paar weken later aan het strand in Kijkduin nogmaals te ontmoeten om hun jubilieumfeest te fotograferen. Marthe en Coen hadden voor deze feestelijke gelegenheid hun bruidsjurk en trouwpak aangetrokken.

Het was even spannend of het wel droog zou blijven, maar de kust bleef bespaard van de fikse onweersbuien die landinwaarts aardig wat overlast bezorgden. Het was een heerlijke relaxte middag met een beetje zon, zand en zee. Zo werd er ongedwongen bijgekletst, werden Marthe en Coen als kersvers bruidspaar gefeliciteerd en speelden de kinderen lekker in het zand. Na de toost was het tijd voor het aansnijden van de mooie jubilieumtaart waar iedereen zichtbaar van genoot. De kinderen wilden graag nog in de zee spelen. Dit water was nog wat koud, maar gelukkig was het eb en ontstonden er zeepoelen waar de kinderen lekker in konden spelen. De vaders stonden er met hun schoenen aan naar te kijken. Op een strandfeest mag een barbecue natuurlijk niet ontbreken. En van die gezonde zeelucht krijg je honger. Onder het genot van zacht zonnetje werd er dan ook heerlijk gegeten en gedronken.

jubilieumfeest Marthe en Coen in Kijkduin kinderen op het strand bewonderen van trouwring kinderen op het strand moeder van de bruid kinderen op het strand kinderen op het strand Parker Beachclub in Kijkduin bruid prosecco prosecco toast op 10 jaar samen zijn bruidstaart aansnijden bruidstaart bruidstaart bruidstaart bruidstaart eten bruidstaart eten jubilieumfeest van Marthe en Coen kinderen op het strand zoontje van bruidspaar bruidegom in Kijkduin bruidschoenen in het zand Parker Beachclub in Kijkduin bruid aan zee schoenen in het zand salades op jubilieumfeest olijven en tomaten barbecue in Kijkduin bruidspaar op barbecue barbecue in Kijkduin barbecue in Kijkduin strandtent Parker Beachclub Kijkduin

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *