Bruiloft

Bruidsfotografie: Bruiloft van Wouter en Marie-Christine in Den Haag en Rijswijk

Via een collega ben ik als second shoot bruidsfotograaf bij Wouter en Marie-Christine terecht gekomen. Ze trouwden op 8 mei voor zowel de wet als de kerk.

bruidsfotografie: kerkelijk huwelijk Wouter en Marie-Christine

Wat zagen Marie-Christine en Wouter er prachtig uit! Marie-Christine had een stijlvolle en romantische bruidsjurk met sluier en een waanzinnig mooi bruidsboeket van onder andere orchideeën. Het kleuraccent was geel. Wouter was geheel in stijl gekleed in jacquet met hoed.

Als second shooter was ik bij het kerkelijk huwelijk en de receptie aanwezig. Het kerkelijk huwelijk vond plaats in de prachtige Heilige Jacobus de Meerdere in Den Haag. De kerk was voor Marie-Christine erg bijzonder omdat haar ouders er ook zijn getrouwd. De Huwelijksviering was mooi met een bijzonder zangkoor.

De receptie vond plaats op het Landgoed Te Werve in Rijswijk. De bruidstaart zag er op en top chique uit en de Tuinzaal was met gele accentbloemen en crèmekleurige ballonnen aangekleed. De gasten voelden zich er thuis en het werd al snel gezellig.

bruidsfotografie: bruidsboeket van Wouter en Marie-Christine bruidsfotografie: kerkelijk huwelijk Wouter en Marie-Christine bruidsfotografie: kerkelijk huwelijk Wouter en Marie-Christine bruidsfotografie: kerkelijk huwelijk Wouter en Marie-Christine bruidsfotografie: Heilige Jacobus de Meerdere bruidsfotografie: kerkelijk huwelijk Wouter en Marie-Christine bruidsfotografie: kerkelijk huwelijk Wouter en Marie-Christine bruidsfotografie: kerkelijk huwelijk Wouter en Marie-Christine bruidsfotografie: bruidstaart van Wouter en Marie-Christine bruidsfotografie: bruidstaart van Wouter en Marie-Christine bruidsfotografie: receptie Wouter en Marie-Christine bruidsfotografie: portret Marie-Christine bruidsfotografie: receptie Wouter en Marie-Christine bruidsfotografie: loveshoot Wouter en Marie-Christine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *