Bruiloft

Bruidsfotografie: Bruiloft van Renee en Maria Maartje in Delft en Leiden

Op 23 april was ik te gast op de mooie lente bruiloft van Renee en Maria Maartje. Ik was, samen met een vriendin van Maria Maartje, Ester van Dam, gevraagd om de bruidsreportage te maken. Iedereen was in stijl met bloem in het haar en lente kleuren. Het bruidspaar straalde van geluk en de bruidsmeisjes zagen er ook prachtig uit! De bruidsjurk van Maria Maartje was heel bijzonder, omdat deze was gemaakt uit de stof van de bruidsjurk van haar oma.

bruidsfotografie: aankomst van Renee en Maria Maartje

Het bruidspaar trouwde in het historische stadhuis van Delft. Ze liepen met de bruidmeisjes over de Markt richting het Stadhuis. Dat was nog eens een entree! Ze werden getrouwd door een goede bekende, Frank van Olmen, die altijd van een geintje houdt.

Na de ceremonie werd de bruidstaart in hun gezamenlijke onderkomen in Leiden aangesneden. De taart zag er spectaculair uit! Na een lach en een traan van de persoonlijke speeches en liedjes was het tijd voor de receptie in De Branderij in Leiden. Het was er gezellig druk en het werd nog gezelliger toen de collega’s van Renee gingen optreden. Heerlijk swingen op jazz muziek. De dag werd afgesloten met een intiem diner voor directe familie en goede vrienden.

Reactie Renee en Maria op bruidsreportage:
“Superleuke foto’s! Dank je wel!! ”

bruidsfotografie: ceremonie van Renee en Maria Maartje bruidsfotografie: ceremonie van Renee en Maria Maartje bruidsfotografie: ceremonie van Renee en Maria Maartje bruidsfotografie: ceremonie van Renee en Maria Maartje bruidsfotografie: ceremonie van Renee en Maria Maartje bruidsfotografie: ceremonie van Renee en Maria Maartje bruidsfotografie: ceremonie van Renee en Maria Maartje bruidsfotografie: ceremonie van Renee en Maria Maartje bruidsfotografie: uitzwaaien van Renee en Maria Maartje bruidsfotografie: uitzwaaien van Renee en Maria Maartje bruidsfotografie: bruidstaart van Renee en Maria Maartje bruidsfotografie: receptie van Renee en Maria Maartje bruidsfotografie: receptie van Renee en Maria Maartje bruidsfotografie: receptie van Renee en Maria Maartje bruidsfotografie: loveshoot van Renee en Maria Maartje bruidsfotografie: loveshoot van Renee en Maria Maartje bruidsfotografie: ringen van Renee en Maria Maartje bruidsfotografie: receptie van Renee en Maria Maartje bruidsfotografie: receptie van Renee en Maria Maartje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *