Bruiloft

Bruidsfotografie: Bruiloft van Marthe en Coen in Delft

Afgelopen zomer trouwden Marthe en Coen op één van de heetste dagen van het jaar. Op 18 juli gaven ze elkaar het ja-woord in de zinderende zon op één van de mooiste geheime plekjes in Delft.

bruidsreportage: ceremonie van bruiloft Marthe en Coen in Delft

Het begon allemaal met het organiseren van hun jubilieumfeest in augustus. Marthe en Coen waren toen 10 jaar samen. Maar werd het niet eens tijd om te gaan trouwen? En dus besloten ze om de naaste familie te verrassen met een bruiloft vlak voor het jubilieumfeest.

In de zinderende hitte gingen we ’s middags dapper op pad om in de mooie en sfeervolle tuin van de Bieslandse Heerlijkheid de loveshoot te doen. En ondanks de warmte was het een erg leuke loveshoot met een af toe iets nerveus bruidspaar. Maar ja, wat wil je ook als je de ceremonie voor de deur staat.

Nadat de familieleden waren gearriveerd was er nog tijd om bij te praten onder het genot van verkoelend citroen-muntwater, zelfgemaakte appeltaart en verfrissende watermeloen. Tegen vieren was het nog even spannend of de ambtenaar van de burgerlijke stand wel zou komen, maar toen ook zij er was, kon de plechtigheid toch echt beginnen.

De ceremonie was zeer persoonlijk waarbij de familieleden een grote rol hadden. Marthe’s zus, Coen’s broer en Marthe’s moeder spraken allemaal warme woorden. Ook namen Marthe en Coen zelf het woord. Hun zoontje mocht de ringen brengen op een wel heel bijzonder ringkussen. Na afloop werd er verkoeling gezocht onder het afdakje van de Bieslandse Heerlijkheid met een bruisende toost.

Marthe en Coen: ik vond het een eer om bij jullie intieme bruiloft aanwezig te zijn en deze stralende dag met foto’s vast te leggen. Ik wens jullie heel veel geluk en liefde in de toekomst.

loveshoot Marthe en Coen loveshoot Marthe en Coen loveshoot Marthe en Coen detail bruidsjurk en tas Marthe bruidschoenen van Marthe trouwringen van Marthe en Coen close-up Marthe familieportet bruidspaar bruid Marthe Bieslandse Heerlijkheid zelfgemaakte appeltaart zelfgemaakte appeltaart speelgoed watermeloen bloemen met bruid Marthe versiering van de bruiloftlocatie ceremonie van bruiloft Marthe en Coen persoonlijke ceremonie van Marthe en Coen zus Marthe draagt voor op ceremonie Marthe en Coen zoon Marthe en Coen ceremonie van bruiloft Marthe en Coen de ringkikker de ringkikker Biem brengt trouwringen naar Marthe en Coen ceremonie van bruiloft Marthe en Coen ceremonie van bruiloft Marthe en Coen ceremonie van bruiloft Marthe en Coen toost op het ja-woord van Marthe en Coen toost op het ja-woord van Marthe en Coen bruiloftreceptie van Marthe en Coen bruidsdiner van Marthe en Coen ringkikker op kinderstoel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *