Bruiloft

Bruidsfotografie: Bruiloft van Marius en Anne Marie in Delft

Het bruidspaar trouwden op een zeer zomerse dag begin september. Ik ken het bruidspaar via mijn man. Marius en Klaas-Jan zijn oud collega’s.

bruidsfotografie: aankomst Marius en Anne Marie

Het bruidspaar had een professionele fotograaf ingehuurd, maar vonden het leuk om aanvullende foto’s te hebben. Ik ben daarom eerder naar de Markt in Delft gegaan om de familie en het bruidspaar op te wachten. Dit leverde een paar mooie foto’s van de familie op die de professionele fotograaf niet had gemaakt, omdat zij met het bruidspaar mee was.

Op deze warme nazomerdag arriveerde Marius en Anne Marie in stijl in een mooie witte oldtimer. Ze straalden van geluk toen ze uit de auto stapte. De ceremonie was heerlijk nuchter met een vleugje humor. Het paste mooi bij Marius en Anne Marie. Na afloop was er tijd voor een aantal foto’s voor het stadhuis waarbij de neefjes en nichtjes van Marius en Anne Marie graag wilden poseren.

bruidsfotografie: loveshoot Marius en Anne Marie bruidsfotografie: kinderen op bruiloft Marius en Anne Marie bruidsfotografie: trouwauto Marius en Anne Marie bruidsfotografie: loveshoot Marius en Anne Marie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *