Bruiloft

Bruidsfotografie: Bruiloft van Frans en Annie in Zoetermeer

Op 15 mei was ik getuige en bruidsfotograaf op de bruiloft van mijn pap en zijn verloofde Annie. Wat was dat bijzonder! Het was een intieme bruiloft met een selecte groep dierbaren.

bruidsfotografie: ringen Frans en Annie

De bruiloft zelf was grootst aangepakt. De dag begon in de ochtend toen Annie naar de kapper ging en ik alvast de jurk mocht bewonderen en fotograferen. Ze had een hele mooie jurk uitgekozen met bijpassende sieraden. De kleur van haar jurk kwam ook terug in de stropdas van Frans en de parels van het klassieke bruidsboeket. Frans en Annie zagen er samen stralend uit! Nadat Frans en Annie gereed waren, kwam er een oldtimer, Chevrolet, met chauffeuse voorrijden om hen naar de trouwlocatie de Sniep in Zoetermeer te rijden. Daar werden ze opgewacht door de gasten.

Het is toch wel erg bijzonder als je bij de bruiloft van je vader kunt zijn. Ik heb het niet droog gehouden, maar ik kon gelukkig nog wel wat foto’s maken. Tijdens de ceremonie mocht hun kleindochter de ringen komen brengen. Daar was ze best trots op! In de sfeervolle tuin van de Sniep was het vervolgens tijd om de bruidstaart aan te snijden. Deze bruidstaart was geheel in stijl met blauwgroene accenten. En erg lekker trouwens.

Voor de loveshoot reden we met de Chevrolet het Westerpark in. Als bruidsfotograaf mocht ik voorin naast de chauffeuse zitten. Wat was dat een leuke ervaring! En wat had de oldtimer een hoop bekijks! Het Westerpark zat vol met mooie plekjes voor een loveshoot. We begonnen in de natuurtuin met de ophaalbrug. De oldtimer hebben we op een open veld met mooie gele bloemen vastgelegd. Na het nemen van een heleboel romantische foto’s was het toch echt tijd om weer terug te rijden naar de hongerige gasten. In de Sniep werd een lekker 3-gangen menu geserveerd.

Ik vond het een superdag! Het is al heel speciaal als je vader gaat trouwen. En als je dan ook nog getuige mag zijn en deze mooie dag in een bruidsreportage mag vastleggen, kan de dag helemaal niet meer stuk. Bedankt pap en Annie!

bruidsfotografie: bruidsboeket Annie bruidsfotografie: ketting Annie bruidsfotografie: trouwpak Fransbruidsfotografie: corsage Frans en detail bruidsjurk Annie bruidsfotografie: aankleden Anniebruidsfotografie: aankleden Frans bruidsfotografie: Frans en Annie in oldtimer Chevrolet bruidsfotografie: aankomst Frans en Annie bij de Sniep bruidsfotografie: aankomst Frans en Annie bij de Sniep bruidsfotografie: ceremonie Frans en Annie bruidsfotografie: ceremonie Frans en Anniebruidsfotografie: ceremonie Frans en Annie bruidsfotografie: ceremonie Frans en Annie bruidsfotografie: bruidstaart Frans en Annie bruidsfotografie: bruidstaart Frans en Annie bruidsfotografie: bruidstaart aansnijdenbruidsfotografie: bruidstaart eten bruidsfotografie: receptie Frans en Annie bruidsfotografie: oldtimer Chevrolet bruidsfotografie: loveshoot Frans en Annie in Westerpark bruidsfotografie: bruid Annie bruidsfotografie: loveshoot Frans en Annie bruidsfotografie: loveshoot Frans en Annie bruidsfotografie: loveshoot Frans en Annie in Westerpark bruidsfotografie: loveshoot Frans en Annie in Westerpark bruidsfotografie: loveshoot Frans en Annie bij oldtimer Chevrolet bruidsfotografie: oldtimer Chevroletbruidsfotografie: details bruiloft Frans en Annie bruidsfotografie: ringen bij bruidsboeket en oldtimer Chevrolet bruidsfotografie: loveshoot Frans en Annie bruidsfotografie: carpaccio bruidsfotografie: bruidsdiner bruidsfotografie: tiramisu bruidsfotografie: bedankjes bruiloft Frans en Annie

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *