Beloved

Bruidsfotograaf Utrecht: Workshop beloved techniek

Op 8 september heb ik de introductie-tot-beloved workshop bij Heleen Klop fotografie gevolgd. Dit is niet alleen een techniek om eerlijke emotie op beeld vast te leggen, maar het is vooral ook een beleving voor het koppel dat gefotografeerd wordt. Zie het als een uurtje verwennerij voor en met elkaar.

Beloved_Henk&Pauline_17

In de ochtend nam Heleen ons mee naar de wereld van beloved fotografie. Welke waarde heeft een foto en waarom is die ene foto nou zo bijzonder. Een foto is niet alleen een afbeelding, maar is een herinnering die je terugneemt naar dat moment. Je beleeft het moment opnieuw. Heleen legde ons de basis van deze bijzondere techniek uit en liet ons de verschillende fasen zien. Na deze inspirerende en emotionele ochtend was het tijd voor een heerlijke lunch die door haar man was verzorgd: verse soep en rijk belegde broodjes.

Na de lunch was het tijd om Pauline en Henk te ontmoeten. Zij hadden zich opgegeven voor een beloved loveshoot door Heleen. Tijdens de workshop gooiden Pauline en Henk zich voor de fotografen-leeuwen onder begeleiding van Heleen. Door het toepassen van de beloved techniek waren ze de fotografen al snel vergeten en konden Pauline en Henk genieten van hun tijd voor elkaar. Ik had niet verwacht dat deze techniek zoveel impact zou hebben. Wat was het mooi om te zien. Na afloop hebben we nog geborreld bij Heleen thuis waar we ook weer in de watten werden gelegd. De workshop was op alle fronten super verzorgd!

Deze workshop heeft me de potentie van de beloved techniek laten zien en ik wil me hier in 2016 zeker meer in gaan verdiepen. Heleen, Pauline en Henk: heel erg bedankt voor deze mooie en leerzame ervaring!

Beloved_Henk&Pauline_01 Beloved_Henk&Pauline_03 Beloved_Henk&Pauline_06 Beloved_Henk&Pauline_12 Beloved_Henk&Pauline_13 Beloved_Henk&Pauline_22 Beloved_Henk&Pauline_17 Beloved_Henk&Pauline_28Beloved_Henk&Pauline_26Beloved_Henk&Pauline_30 Beloved_Henk&Pauline_34

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *