Bruiloft

Bruidsfotograaf Uithoorn: Bloemrijke bruiloft

Op 14 augustus gaf dit bruidspaar elkaar het ja-woord in de Thamerkerk in Uithoorn. De dag begon met regen, maar tegen de tijd dat de home-made lunch bij de ouders van de bruid werd geserveerd werd het droog en kwam zelfs even het zonnetje door. Kortom: een heerlijke dag om te trouwen.bruidsreportage_bruiloft_Uithoorn_38

De dag begon bij de ouders van de bruid in Uithoorn. Hier konden de daggasten genieten van een heerlijke zelfgemaakte lunch. De voordeur, woonkamer en tuin waren feestelijk versierd en gestyled met bloemen van Plokje. Trotse zus Hettie had voor deze persoonlijke bloemstyling er extra liefde ingestopt. De bloemdecoraties kwamen daarna ook terug in de Thamerkerk en in de strandtent SunSeaBar. Het bruidsboeket was ook van haar hand.
Na de lunch nam de bruidegom zijn bruid mee in een klassieke kever en reden ze naar een park nabij de Thamerkerk. Het was zo gezellig bij het ouderlijk huis dat er niet heel veel tijd meer over was voor een fotoshoot, maar het bruidspaar is zo verliefd dat ik  al snel mooie foto’s heb kunnen maken.
Toen brak het moment van de waarheid aan. Ze gingen trouwen in de Thamerkerk. De bruid werd door haar vader begeleid terwijl er ‘Wees zuinig op mijn meissie’ werd gezongen. Een ontroerend moment. Het was een mooie en muzikale ceremonie, en de Thamerkerk zat helemaal vol. De nichtjes en neefjes mochten de ringen brengen en vonden het maar wat prachtig. Dit leverde grappige momenten op. Na de ceremonie wachtten de gasten het bruidspaar buiten op waarbij het bruidspaar werd bedolven onder een zee van bloemblaadjes. Daarna mocht het bruidspaar de duiven loslaten.
De tweede helft van de trouwdag vond in Heemskerk en Wijk aan Zee plaats. In de tuin van de ouders van de bruidegom werd de bruidstaart aangesneden en werd er getoost op het kersverse bruidspaar. Nog een paar snelle groepsfoto’s en foto’s van het bruidspaar in hun eigen tuin en toen naar hun lievelingsplek: het strand! Ze hadden de strandtent SunSeaBar afgehuurd voor het diner en het feest. Wat is het toch heerlijk om met avondzon op het strand te mogen zijn. Bij aanvang van het diner zat mijn bruidsfotograaf taak erop, maar de avond leverde vast nog veel meer feestelijke en ontroerende momenten op.

Bruidspaar: ik wens jullie heel veel geluk en liefde samen in jullie bloemrijke toekomst!

Bruidsreportage Uithoorn: bloemenbruidsreportage_bruiloft_Uithoorn_02 bruidsreportage_bruiloft_Uithoorn_05 bruidsreportage_bruiloft_Uithoorn_04bruidsfotografie Uithoorn: babyvoetjes bruidsreportage_bruiloft_Uithoorn_06 bruidsreportage_bruiloft_Uithoorn_07 bruidsreportage_bruiloft_Uithoorn_09 bruidsreportage_bruiloft_Uithoorn_19Bruidsreportage Uithoorn: corsage bruidsreportage_bruiloft_Uithoorn_Thamerkerk20Bruidsfotograaf Uithoorn: Thamerkerk bruidsreportage_bruiloft_Thamerkerk_23 bruidsreportage_bruiloft_Uithoorn_24Bruidsreportage Uithoorn: ceremonie bruidsreportage_bruiloft_Uithoorn_29Bruidsreportage Uithoorn: bloemblaadjes bruidsreportage_bruiloft_Uithoorn_32Bruidsfotograaf Heemskerk: versiering bruidsreportage_bruiloft_Uithoorn_34 bruidsreportage_bruiloft_Uithoorn_35 bruidsreportage_bruiloft_Uithoorn_38Bruidsfotograaf Heemskerk: bruidstaart bruidsreportage_bruiloft_Uithoorn_39 bruidsreportage_bruiloft_Uithoorn_36 bruidsreportage_bruiloft_Uithoorn_42 bruidsreportage_bruiloft_Uithoorn_43 bruidsreportage_bruiloft_WijkaanZee_SunSeaBar_44 bruidsreportage_bruiloft_Uithoorn_45bruidsfotografie Wijk aan Zee SunSeaBar bruidsreportage_bruiloft_WijkaanZee_SunSeaBar_47 bruidsreportage_bruiloft_WijkaanZee_SunSeaBar_48

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *