Bruiloft

Bruidsfotograaf Strijbeek: Workshop bruidsfotografie

Ik volg elk jaar een workshop bij een andere bruidsfotograaf. Dit houd je scherp, je doet nieuwe ideeën op en je leert nieuwe mensen kennen. Daarnaast is het natuurlijk altijd gezellig.

bruidsfotografie: workshop bruidsfotografie in Strijbeek

Op 21 maart volgde ik de workshop bruidsfotografie van Eppel Fotografie. De workshop werd gehouden op de mooie trouwlocatie Domaine d’Heerstaayen. Binnen knetterde een gezellig haardvuur en het was er heerlijk licht door het glazen dak.

’s Ochtends gaf Ralf Czogallik ons veel tips over onder andere objectieven en hoe je jezelf verder kunt ontwikkelen als bruidsfotograaf. Met veel beeldmateriaal liet Ralf ons de vele mogelijkheden van composities zien.

Na een heerlijke lunch was het tijd om in actie te komen en het liefdevolle stel Frederique en Barry te fotograferen. Speciaal voor deze dag hadden ze hun trouwpak en bruidsjurk aangetrokken. Sophie van makeupandhairbysoof verzorgde de make-up en haarstyling van Frederique. Wat zagen ze er mooi uit! En de tuinen van Domaine d’Heerstaayen waren in het prille voorjaar ook al supermooi. Het is een aaneenschakeling van diverse stijlen waarmee je steeds op een nieuwe plek beland. Het was er heerlijk om te fotograferen. Zeker toen het zonnetje begon te schijnen. Ik ben erg benieuwd hoe mooi het in de zomer zal zijn.

De workshop sloten we af met een stoomcursus Adobe Photoshop Lightroom. Ralf: bedankt voor al je tips tijdens de kickass workshop bruidsfotografie. En natuurlijk Frederique en Barry bedankt voor hun geduld tijdens de fotoshoot. Het was een supergave en inspirerende dag!

bruidsfotografie: trouwlocatie Domaine D'Heerstaayen bruidsfotografie: loveshoot Frederique en Barry in Strijbeek bruidsfotografie: ringen van Frederique bruidsfotografie: loveshoot Frederique en Barry in Strijbeek bruidsfotografie: loveshoot Frederique en Barry in Strijbeek bruidsfotografie: loveshoot Frederique en Barry in Strijbeek bruidsfotografie: loveshoot Frederique en Barry in Strijbeek bruidsfotografie: portret Frederique in Strijbeek bruidsfotografie: portret Frederique in Strijbeek bruidsfotografie: portret Frederique in Strijbeek bruidsfotografie: loveshoot Frederique en Barry in Strijbeek bruidsfotografie: loveshoot Frederique en Barry in Strijbeek bruidsfotografie: loveshoot Frederique en Barry in Strijbeek bruidsfotografie: loveshoot Frederique en Barry in Strijbeek bruidsfotografie: Frederique in Strijbeek bruidsfotografie: voorjaarsbloemen bruidsfotografie: loveshoot Frederique en Barry in Strijbeek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *