Bruiloft

Bruidsfotograaf Schipluiden: Bruiloft van Thijs en Suzan

Op één van de mooiste dagen van de herfst was ik als bruidsfotograaf bij de bruiloft van Thijs en Suzan. Het was zelfs zulk mooi weer dat een groot deel van het programma buiten kon plaatsvinden.

bruidsfotograaf Schipluiden: loveshoot van Thijs en Suzan

Op 31 oktober trouwden Thijs en Suzan in het verborgen plekje de Vijverschie in Schipluiden, net over de grens van Delft. Ze kwamen stilletjes in een hypermoderne trouwauto aangereden en maakten hun entree. Wat ik bijzonder vond was het vilten bruidsboeket van Suzan. Zo origineel! Als eerste stond de loveshoot op het programma. Helaas was het gras te nat waardoor we weinig foto’s in de mooie tuin van de Vijverschie konden maken, maar het bruggetje bood uitkomst. En niet geheel toevallig ligt hun trouwlocatie aan de Schie waar zij hun passie voor roeien kunnen beoefenen. Uiteraard hebben we hier ook een paar mooie foto’s gemaakt.

De trouwzaal was in herfstthema versierd met gele, oranje en rode lampionnen en er stonden herfstbloemen op de bar en op de aktetekentafel. Het was een gemoedelijke ceremonie waarbij veel familieleden en vrienden aanwezig waren. Tijdens de zoen klonken vele fietsbellen om de sportiviteit van het bruidspaar te benadrukken. Dat geeft je toch een grote glimlach.

Na de ceremonie kon er buiten in de herfstzon getoost worden op dit eerlijke en vriendelijke bruidspaar, en er stonden heerlijke taarten van Pien’s veldkeuken klaar. Op een rustig moment kon ik ook een hapje proeven, erg lekker. Thijs en Suzan werden nog ‘blij’ verrast door een invasie van geschilderde tuinkabouters die een mooi plek willen krijgen in hun toekomstige tuin. En toen werden er een boel djembés opgesteld. Het bruidspaar had een djembé workshop geregeld voor de daggasten. Dat maak je niet vaak mee op een bruiloft. De gasten en het bruidspaar hadden zichtbaar plezier en het klonk erg leuk. Hoeveel je in een uur al kan leren.

Toen de schemer viel was het tijd om in de zaal plaats te nemen aan de tafels voor het diner. Ook dit werd verzorgd door Pien’s veldkeuken. Tussen het voorgerecht en het hoofdbuffet gaf de vader van Suzan een speech ondersteund met foto’s. Ik vond de emotie zo mooi. Ik ben blij dat ik dit als bruidsfotograaf voor Thijs en Suzan heb kunnen vastleggen in hun bruidsreportage. Hierna was het voor mij tijd om te gaan, maar het diner en het feest erna waren ook een succes. Een topbruiloft!

bruidsfotografie: bruidsboeket van Suzan bruidsfotografie: loveshoot van Thijs en Suzan bruidsfotografie: corsage van Thijs bruidsfotografie: trouwpak van Thijs bruidsfotografie: trouwschoenen van Suzan bruidsfotografie: loveshoot van Thijs en Suzan bruidsfotografie: loveshoot van Thijs en Suzanbruidsfotografie: loveshoot Thijs en Suzan in Schipluiden bruidsfotografie: loveshoot van Thijs en Suzan in Schipluiden bruidsfotografie: loveshoot van Thijs en Suzan in Schipluiden bruidsfotografie: versiering trouwauto bruidsfotografie: loveshoot van Thijs en Suzan in Schipluiden bruidsfotografie: loveshoot van Thijs en Suzan in Schipluiden bruidsfotografie: loveshoot van Thijs en Suzan in Schpluiden bruidsfotografie: trouwceremonie van Thijs en Suzan bruidsfotografie: trouwceremonie van Thijs en Suzan bruidsfotografie: trouwschoenen van Thijs bruidsfotografie: trouwringen van Thijs en Suzan bruidsfotografie: aanschuiven ringen bruidsfotografie: trouwceremonie van Thijs en Suzan bruidsfotografie: trouwceremonie van Thijs en Suzan bruidsfotografie: trouwreceptie van Thijs en Suzan in schipluiden bruidsfotografie: bruidstaart van Thijs en Suzan bruidsfotografie: bruidstaart van Thijs en Suzan bruidsfotografie: bruidstaart van Thijs en Suzan bruidsfotografie: bruidstaart aansnijden bruidsfotografie: bruidstaart van Thijs en Suzan bruidsfotografie: bloemdecoratie bruiloft Thijs en Suzan bruidsfotografie: detail tafel met bruidstaart bruidsfotografie: bruidskinderen bruidsfotografie: bruidskinderen bruidsfotografie: trouwreceptie van Thijs en Suzan in Schipluiden bruidsfotografie: tuinkabouters bruidsfotografie: tuinkabouters bruidsfotografie: djembéworkshop bruiloft Thijs en Suzan in Schipluiden bruidsfotografie: djembéworkshop bruiloft Thijs en Suzan in Schipluiden bruidsfotografie: djembéworkshop bruiloft Thijs en Suzan in Schipluiden bruidsfotografie: djembéworkshop bruiloft Thijs en Suzan in Schipluiden bruidsfotografie: djembéworkshop bruiloft Thijs en Suzan in Schipluiden bruidsfotografie: djembéworkshop bruiloft Thijs en Suzan in Schipluidenbruidsfotografie: djembéworkshop bruiloft Thijs en Suzan in Schipluiden bruidsfotografie: trouwlocatie de Vijverschie in Schipluiden bruidsfotografie: trouwlocatie de Vijverschie in Schipluiden bruidsfotografie: aankleding diner bruiloft Thijs en Suzan in Schipluiden bruidsfotografie: diner bruiloft Thijs en Suzan in Schipluiden bruidsfotografie: diner bruiloft Thijs en Suzan in Schipluiden bruidsfotografie: diner bruiloft Thijs en Suzan in Schipluiden bruidsfotografie: dinerbuffet bruiloft Thijs en Suzan in Schipluiden bruidsfotografie: dinerbuffet bruiloft Thijs en Suzan in Schipluiden bruidsfotografie: dinerbuffet bruiloft Thijs en Suzan in Schipluiden bruidsfotografie: diner bruiloft Thijs en Suzan in Schipluiden bruidsfotografie: bedankje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *