Bruiloft

Bruidsfotograaf Scheveningen: Bruiloft Rob en Lia

Op zaterdag 5 september woei er een stevige wind op het strand van Scheveningen. Een prima dag om de speciaal ontworpen vlag van Rob en Lia te laten wapperen. Op deze bijzondere dag waren vrienden, familie en collega’s uit heel het land naar de kust gekomen om hun bruiloft bij te wonen.bruiloft Scheveningen Carlton Beach ceremonie

Dat 5 september een speciale dag zou zijn, dat wisten de gasten al gauw. Het was echter tot het laatste moment geheim gebleven dat Rob en Lia zouden gaan trouwen. Ze zijn al een lang samen gelukkig en ze wilden hun liefde toch nog graag met een huwelijk bezegelen. De gasten werden door Rob’s broer in de bar van het Carlton Beach Hotel ontvangen waarna iedereen naar zijn hotelkamer ging voor wel een heel speciale groepsfoto. Daarna kon de heugelijke dag echt beginnen. In de Carlton Beach Club zorgde zangeres Marieke van Asch met haar band voor een gezellig sfeertje. Het was tijd om lekker bij te kletsen en te genieten van een drankje en hapje. We hadden geen tijd voor een fotoshoot met het bruidspaar ingepland, maar ik kon het niet laten om Rob en Lia toch even mee naar het strand te nemen. Zo hebben we toch een paar mooie foto’s van hun samen kunnen maken.

Tegen dinertijd glipte Rob en Lia naar buiten om zich in hun hotelkamer klaar te maken voor de ceremonie. De gasten werden ondertussen vermaakt door goochelaar Rich Magic en kregen een heerlijke maaltijd geserveerd. In de hotelkamer van Rob en Lia voelde je de spanning oplopen. Nu zouden ze toch echt gaan trouwen. Met een staande ovatie werd het bruidspaar in de speciale trouwtent ontvangen. De tent was gestyled door White Weddings. Tijdens de entree van het bruidspaar werd hier een daar een traan gelaten. Wat was dat een mooi gezicht. Puur en echt. De ceremonie werd door Marie-France Aarnink-Nijssen verzorgd. Ze maakte de ceremonie extra bijzonder door haar warme verhaal. Ook hadden Rob en Lia een woord voor elkaar voorbereid. Mooie en grappige woorden. Wat is het toch een fijn gevoel om zo’n ceremonie als bruidsfotograaf te mogen vastleggen.

Na de ceremonie was het tijd voor champagne met een heerlijk dessertbuffet. En muziek! Zangeres Meike van de Veer zong met een dijk van een stem en je kon ook lekker swingen op de saxofoonsolo. Toen ik rond middernacht de strandtent verliet ging het dak er praktisch af toen de hele band speelde en de gasten stonden te swingen. Wat een feest!

Rob en Lia: ik vond het super om op jullie bruiloft aanwezig te zijn. Ik voelde me niet alleen jullie bruidsfotograaf, maar ook een gast. De sfeer was top! Ik wens jullie heel veel mooie en liefdevolle jaren samen en dat jullie maar veel mogen genieten.

bruidsfotograaf Scheveningen Carlton Beachbruiloft Carlton Beach hotel groepsfoto bruidsfotograaf Scheveningen Carlton Beach bruidsfotograaf Scheveningen prosecco bruidsfotograaf Scheveningen Carlton Beach receptie bruidsfotograaf Scheveningen Carlton Beach receptie bruidsfotograaf Marieke van Asch bruidsfotograaf Scheveningen Carlton Beach receptie bruidsfotograaf Scheveningen Carlton Beach receptie bruidsfotograaf Scheveningen Carlton Beach receptie bruidsfotograaf Scheveningen strand bruidsfotograaf Scheveningen strand bruidsfotograaf Scheveningen strand bruidsfotograaf Scheveningen strand bruidsfotograaf Scheveningen strand bruidsfotograaf Scheveningen Carlton Beach receptie bruidsfotograaf Scheveningen Carlton Beach receptie bruidsfotograaf Scheveningen Carlton Beach receptie bruidsfotograaf Scheveningen Carlton Beach hotel bruidsfotograaf Scheveningen Carlton Beach hotel bruidsreportage Scheveningen Carlton Beach hotel bruiloft Scheveningen Carlton Beach hotel bruiloft Scheveningen Carlton Beach hotel bruidsreportage Scheveningen Carlton Beach hotel bruidsreportage Scheveningen Carlton Beach ringen bruiloft Scheveningen bruidsboeket bruiloft Scheveningen Carlton Beach bruidsreportage Scheveningen Carlton Beach ceremonie bruidsreportage Scheveningen Carlton Beach ceremonie bruidsreportage Scheveningen Carlton Beach ceremonie bruidsreportage Scheveningen Carlton Beach ceremonie bruiloft Scheveningen Carlton Beach ceremonie bruiloft Scheveningen Carlton Beach ceremonie bruidsfotograaf Scheveningen Carlton Beach ceremonie bruiloft Scheveningen Carlton Beach ceremonie bruiloft Scheveningen Carlton Beach ringen bruiloft Scheveningen Carlton Beach ceremonie bruiloft Scheveningen Carlton Beach champagne bruidsfotograaf Scheveningen Carlton Beach desserts bruiloft feest Scheveningen Carlton Beach bruidsfotograaf Live Paint bruidsfotograaf Scheveningen Carlton Beach saxofoon bruiloft feest Scheveningen Carlton Beach bruidsfotograaf Marieke van Asch bruiloft feest Scheveningen Carlton Beach bruiloft feest Scheveningen Carlton Beach

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *