Bruiloft

Bruidsfotograaf Pijnacker: bruiloft Martijn en Minh

Op 25 april trouwden Martijn en Minh en ik mocht als bruidsfotograaf deze bijzondere en multiculturele dag vastleggen. Twee culturen groeiden op in Nederland, maar hebben elkaar ontmoet in Londen. Voor de bruiloft kwamen ze even terug naar Nederland om samen met vrienden, collega’s en familie van over de hele wereld deze mooie dag te vieren.

bruidsfotografie Pijnacker: kerkelijk huwelijk

De dag begon bij het ouderlijk huis van Martijn in Pijnacker. Martijn en Minh werden onthaald met een liefdevolle hartjesboog. Binnen was de woonkamer helemaal versierd om na het wettelijk huwelijk alle daggasten te ontvangen voor een Hollandse lunch.

Bij het stadhuis stonden de gasten in de regen te wachten op het bruidspaar. Daar kwamen ze aangereden in een hele mooie oldtimer. Binnen was de zaal helemaal vol met iedereen die de ceremonie van Martijn en Minh wilden wonen. De trotse ouders en getuigen zaten op de eerste rij.

Na de ceremonie was het tijd om naar Delft te rijden voor de fotoshoot. Tijdens de autorit regende het nog, maar toen we eenmaal in Delft aankwamen werd het droog. Bij de historische en romantische Oostpoort heb ik met de hulp van Minh’s superlieve zus foto’s van het kersverse bruidspaar gemaakt. Wat zijn ze verliefd!

Hierna was het tijd voor het belangrijkste onderdeel van de dag. Het kerkelijk huwelijk vond plaats in de imposante H. Joannes de Dooper kerk in Pijnacker. Deze dienst was extra bijzonder, omdat het koor Vietnamese liederen zong en ook de voorganger een goede Vietnamese vriend van de familie was. Het bruidspaar verliet na dienst stralend de kerk. Nu waren ze echt getrouwd.

Het avondprogramma┬ávond plaats in de Sniep in Zoetermeer.┬áDe gasten werden ontvangen met een drankje. Even was er stress toen bleek dat de traditionele Vietnamese jurk en trouwpak nog in Almere lagen, maar Minh’s broer was zo lief om deze te gaan halen. In de tussentijd werd het Vietnamese buffet geopend. Dit buffet was heel bijzonder, omdat Minh’s moeder, samen met een goede vriendin, dit buffet had bereid. Het was heerlijk! Tijdens het buffet was er tijd voor karaoke. De sfeer zat er goed in.

Na het buffet konden Martijn en Minh zich omkleden en maakten ze een schitterende rentree in hun Vietnamese kledij. De bruidstaart werd aangesneden waarna het tijd was om te feesten. Ik heb de eerste klanken van de band Plunck nog gehoord en dat klonk goed. Het feest ging vast tot in de kleine uurtjes door.

Martijn en Minh: bedankt dat ik als bruidsfotograaf bij deze bijzondere dag mocht zijn en ik wens jullie heel veel liefde en geluk samen.

bruidsfotografie Pijnacker: entree bruidsfotografie Pijnacker: entree bruidsfotografie Pijnacker: Hollandse broodjes bruidsfotografie Pijnacker: klaarmaken bruidsfotografie Pijnacker: entree stadhuis bruidsfotografie Pijnacker: entree stadhuis bruidsfotografie Pijnacker: entree stadhuis bruidsfotografie Pijnacker: ceremonie bruidsfotografie Pijnacker: ceremonie bruidsfotografie Pijnacker: de zoen bruidsfotografie Pijnacker: ceremonie bruidsfotografie Pijnacker: trappenhuis stadhuis bruidsfotografie Pijnacker: rozenblaadjes bruidsfotografie Pijnacker: stadhuis bruidsfotografie Delft: bruidsauto bruidsfotografie Delft: Oostpoort bruidsfotografie Delft: Oostpoort bruidsfotografie Delft: bruidsboeket bruidsfotografie Delft: bruidsketting bruidsfotografie Delft: Oostpoort bruidsfotografie Delft: Oostpoort bruidsfotografie Delft: Oostpoort bruidsfotografie Delft: loveshoot bruidsfotografie Delft: Oostpoort bruidsfotografie Delft: loveshoot bruidsfotografie Delft: loveshoot bruidsfotografie Pijnacker: Kerk H. Johannes de Dooper bruidsfotografie Pijnacker: kerkelijk huwelijk entree bruidsfotografie Pijnacker: kerkelijk huwelijk bovenaanzicht bruidsfotografie Pijnacker: kerkelijk huwelijk jawoord bruidsfotografie Pijnacker: kerkelijk huwelijk zegen bruidsfotografie Pijnacker: kerkelijk huwelijk ringen bruidsfotografie Pijnacker: kerkelijk huwelijk kaarsen bruidsfotografie Pijnacker: kerkelijk huwelijk zang bruidsfotografie Pijnacker: kerkelijk huwelijk bruidsfotografie Pijnacker: kerkelijk huwelijk bruidsfotografie Zoetermeer: receptie bruidsfotografie Zoetermeer: menu bruidsfotografie Zoetermeer: diner bruidsfotografie Zoetermeer: diner bruidsfotografie Zoetermeer: diner bruidsfotografie Zoetermeer: diner bruidsfotografie Zoetermeer: diner bruidsfotografie Zoetermeer: baby en oma bruidsfotografie Zoetermeer: karaoke bruidsfotografie Zoetermeer: karaoke bruidsfotografie Zoetermeer: diner bruidsfotografie Zoetermeer: bruidstaart bruidsfotografie Zoetermeer: bruidstaart bruidsfotografie Zoetermeer: aansnijden bruidstaart bruidsfotografie Zoetermeer: aansnijden bruidstaart bruidsfotografie Zoetermeer: aansnijden bruidstaart bruidsfotografie Zoetermeer: band Plunck bruidsfotografie Zoetermeer: band Plunck bruidsfotografie Zoetermeer: bedankjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *