Bruiloft

Bruidsfotograaf Moordrecht: Bruiloft Ilse en Maarten

Af en toe regent het in Nederland. Toen ik naar Moordrecht reed voor de bruiloft van Ilse en Maarten kwam het met bakken uit de hemel zetten. Maar met liefde breekt altijd de zon door, zo ook op deze heugelijke dag.

bruidsfotograaf Nieuwerkerk aan de IJssel bruidspaartOp 17 september trouwden Ilse en Maarten in het bijzijn van directe familie en dierbare vrienden. Het moest vooral een gezellige dag worden. Ik begon bij hen thuis waar Ilse en Maarten zich klaarmaakten voor hun bruiloft. Boven hielp de moeder van Ilse met de bruidsjurk terwijl beneden Maarten in spanning stond te wachten op zijn bruid. Het wauw-moment als het bruidspaar elkaar ziet, is altijd zo leuk om mee te maken. Twee stralende mensen, zo ook vandaag.

De ceremonie vond plaats in gemeentehuis van Nieuwerkerk aan den IJssel. De moeder van Maarten had een heleboel ballonnen meegenomen die een haag voor het bruidspaar vormden. De trouwzaal kreeg meteen een feestelijk tintje. En toen was het moment daar. Ilse en Maarten gingen nu echt trouwen. Trotse vaders en ontroerende moeders met zo veel liefde voor hun groot gegroeide kinderen.

Omdat het na de ceremonie nog regende, hebben we in de trouwzaal de groepsfoto’s en loveshoot gedaan. Daarna gingen we terug naar het huis van Ilse en Maarten voor zelfgebakken bruidstaart. Ilse’s vader en Maartens moeder hadden zich in de keuken uitgeleefd. Het smaakte heerlijk. De gasten konden onder het genot van een drankje en hapje bijpraten. Aan het eind van de middag brak zelfs de zon nog even door en konden we in de tuin nog een paar foto’s maken. Ilse had voor ’s avonds een aparte bruidsjurk uitgekozen. Tijdens het eten moeten je kleren natuurlijk wel prettig zitten. Ze zag er in deze bruidsjurk ook stralend uit. Toen zat het er op voor mij, maar het bruidspaar ging met hun gasten nog Grieks dineren. Alvast een voorproefje voor de huwelijksreis naar Kreta: het bijzondere eiland van Ilse Maarten.

Lieve Ilse en Maarten: bedankt dat ik bij jullie bruiloft mocht zijn. Blijf van elkaar en het leven genieten. Ik wens jullie heel veel geluk samen!

bruidsfotograaf Moordrecht bruidsboeketbruiloft Moordrecht ringen bruidsfotograaf Moordrecht sieradenbruidsreportage Moordrecht bruidschoenen bruidsfotograaf Moordrecht bruidsjurk bruidsreportage Moordrecht aankleden bruid bruidsfotograaf Moordrecht aankleden bruidsjurk bruidsfotograaf Moordrecht aankleden bruidsjurk bruidsfotograaf Nieuwerkerk aan de IJssel aankomst bruiloft Nieuwerkerk aan de IJssel bruid bruidsfotograaf Nieuwerkerk aan de IJssel bruidegom bruidsfotograaf Nieuwerkerk aan de IJssel ceremonie bruidsreportage Nieuwerkerk aan de IJssel ceremonie bruidsfotograaf Nieuwerkerk aan de IJssel ringen bruidsreportage Nieuwerkerk aan de IJssel bruidspaar bruiloft Nieuwerkerk aan de IJssel ceremonie bruiloft Nieuwerkerk aan de IJssel bruidspaar bruidsfotograaf Nieuwerkerk aan de IJssel bruidspaar bruidsfotograaf Nieuwerkerk aan de IJssel bruidspaart bruidsreportage Moordrecht bruidstaart bruidsfotograaf Moordrecht bruidstaart bruidsfotograaf Moordrecht toost bruidsfotograaf Moordrecht receptie bruidsreportage Moordrecht bruidsboeket bruiloft Moordrecht prikbord bruidsfotograaf Moordrecht bruidegom bruidsfotograaf Moordrecht receptie bruidsfotograaf Moordrecht bruidspaar bruidsfotograaf Moordrecht bruid

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *