Bruiloft

Bruidsfotograaf Leidschendam: Trouwalbum Erik en Nicole

Na het bestellen van het trouwalbum bij Konpoli vind ik het bijna net zo spannend als het bruidspaar om te wachten totdat ik het album in mijn handen heb.

bruidsfotografie Leidschendam: trouwalbum Konpoli

Het trouwalbum van Nicole en Erik was zo groot en zwaar dat je het album niet snel over het hoofd zou zien. Snel maakte ik de verzenddoos open en haalde het beschermfolie eraf. Ik vind 30 cm bij 30 cm zo’n mooi en imposant formaat. Het geeft het album net dat beetje extra. Bijzonder bij dit album was dat het bruidspaar maar liefst een twee keer zo dik album had laten ontwerpen dan standaard is aangeboden. Het zijn uiteindelijk 30 spreads geworden, oftewel 60 pagina’s! Het paste hierdoor ook nog maar net in de luxe bewaardoos. Gelukkig kun je het album er met het lint heel makkelijk uit tillen. Dit fotoalbum is voorzien van een foto op de voorkant. De kunstleer kaft is chic neutraal gekozen wat heel goed past bij de foto. Het bruidspaar heeft aan de binnenzijde een bijpassende kleur schutblad gekozen. Doordat de fotobladen plat liggen, is het mogelijk om foto’s groter dan één pagina te laten printen. Zo komen de foto’s extra mooi uit.

Het voelde goed om de reactie van Erik en Nicole op hun trouwalbum te mogen ontvangen: “Het foto-album ziet er echt fantastisch uit. Een prachtige herinnering aan onze prachtige dag. ”

Trouwalbums

Willen jullie ook zo’n mooi trouwalbum als Erik en Nicole als tastbare herinnering van jullie trouwdag? Kijk dan op mijn pagina over trouwalbums.

bruidsfotografie Leidschendam: bruidsalbum Konpoli bruidsreportage Leidschendam: bruidsalbum van Konpoli bruidsfotografie Leidschendam: bruidsalbum Konpoli bruidsfotografie Leidschendam: trouwalbum Konpoli bruidsfotografie Leidschendam: trouwalbum Konpoli bruidsfotografie Leidschendam: fotoalbum Konpoli bruidsfotografie Leidschendam: trouwalbum Konpoli bruidsfotografie Leidschendam: trouwalbum Konpoli bruidsfotografie Leidschendam: fotoalbum Konpoli

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *